Organisatie

Mu.ZEE vzw

Mu.ZEE vzw is hét kunstmuseum aan zee voor Belgische kunst. Mu.ZEE toont, verzamelt, beheert, digitaliseert en bestudeert beeldende kunst van de 19de eeuw tot en met vandaag, dankzij subsidies van de Vlaamse Gemeenschap en de Stad Oostende. Het museum laat haar unieke collectie Belgische kunst met het internationale kunstenveld aansluiten en toont de verbindingen tussen moderne en hedendaagse kunst. Ook het Permekemuseum in Jabbeke maakt deel uit van Mu.ZEE vzw.

Functieomschrijving

Als onthaalmedewerker ben jij hét gezicht van het museum. Je verwelkomt de bezoekers op een warme en gastvrije manier. Je informeert hen op een vriendelijke manier over de lopende collectiepresentatie en tentoonstelling en over de geldende tarieven. Je staat in voor de ticketverkoop en ticketvalidatie, je verschaft uitleg bij de audiogidsen, en je maakt de bezoeker wegwijs in het museum en zelfs in Oostende.

Je vervoegt een team dat dag in, dag uit kwaliteitsvolle service verleent aan iedere museumbezoeker. Samen met de hospitality manager en het team bewakingsagenten doe je er alles aan opdat elke bezoeker zich welkom voelt, dit zowel tijdens de gebruikelijke openingsuren van het museum als bij evenementen en nocturnes.

Profiel

- Je bent enthousiast, klantvriendelijk, stressbestendig. Je blijft in alle omstandigheden kalm en beleefd.

- Je houdt van het contact met de bezoekers en je weet hoe je met de verschillende doelgroepen omgaat.

- Je hebt een goede mondelinge kennis van het Nederlands, Frans, en Engels. Elke andere taal is een pluspunt.

- Je neemt verantwoordelijkheid op en je bent een echte teamplayer.

- Je bent flexibel en werkt volgens de openingsuren van het museum: werken op feestdagen en tijdens de weekends behoort tot het normale takenpakket en is voor jou geen enkel probleem. Bij evenementen en nocturnes ben je van onmisbaar belang.

- Je hebt een verzorgd voorkomen.

- Relevante werkervaring of museale ervaring is een pluspunt.

Aanbod

Mu.ZEE vzw biedt een contract onbepaalde duur aan. De verloning beantwoordt minimaal aan de afspraken in het Paritair Comité van de socio-culturele sector (PC 329.01). Het jaarlijks salaris (geïndexeerd) gaat van 26.077,31 euro tot 35.880,81 euro (voltijds, salarisschaal D1), afhankelijk van de voorgelegde anciënniteit.

Bij je aanwerving gaan we op basis van tewerkstellingsattesten na hoeveel jaar relevante ervaring (en schaalanciënniteit bij overheden) je in eerdere gelijkaardige functies hebt opgebouwd. Die ervaring wordt meegenomen in de berekening van je brutosalaris.

Verder biedt Mu.ZEE maaltijdcheques, gratis hospitalisatieverzekering, vergoeding woonwerkverkeer, terugbetaling fietsverkeer.

Categorie
Onthaal en administratie
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
West-Vlaanderen