Organisatie

Lokaal bestuur Dendermonde

Functieomschrijving

Word jij één van de aanspreekpunten voor Cultuurcentrum Belgica? Ga halftijds aan de slag als administratief medewerker.


Ben je klantgericht, sterk in communicatie en creatief met beeld en taal? Cultuurcentrum Belgica zoekt een onthaal, communicatie- en promotiemedewerker, met bijzondere focus op sociale media en kennis van grafische vormgeving. Je ondersteunt mee het communicatiebeleid van het cultuurcentrum. Samen met een aantal collega’s ben je ook één van de gezichten voor het onthaal (telefonisch, fysiek of digitaal) en ticketverkoop bij activiteiten.


Samen met een collega beheer je de sociale media van CC Belgica en ontwikkelt deze verder. Je verzorgt updates voor de promotie van de activiteiten. Je bewaakt de huisstijl en begrijpt op welke manier je het unieke karakter van CC Belgica onder de aandacht brengt van diverse groepen. Je denkt door en weet op een passende manier de aandacht te trekken door middel van beelden, vormgeving en taal.


Je volgt de evoluties binnen de sociale media en vertaalt deze op maat, ook naar jonge doelgroepen. Je hebt kennis van digitale marketing, of bent bereid om je snel in te werken, specifiek voor publiceren via sociale media. Je houdt een grote groep volgers van CC Belgica betrokken en tegelijkertijd vergroot je het publieksbereik voor de bijzondere variëteit aan activiteiten. Je staat er niet alleen voor maar doet dit in samenspraak met collega’s. Je zoekt samen naar creatieve methoden om publiek warm te maken en zoveel mogelijk bezoekers mee te laten genieten. Deze promotionele concepten zet je om in beeld en taal.

Profiel

De ideale kandidaat


We verwachten dat je sterke communicatieve en creatieve vaardigheden hebt. Je kan de juiste sfeer van een beeld, een tekst en de huisstijl creëren en trekt dit doorheen het volledige gebouw. Je hebt aandacht voor de huisstijl als geen ander. Daarbij ben je klantgericht en vriendelijk in de omgang. Je bent enthousiast, gedreven en hebt verantwoordelijkheidszin. Werken in teamverband spreekt je aan en je bent flexibel om regelmatig avond- en weekendwerk te doen. Jouw goesting om dingen op te lossen en te optimaliseren is aanstekelijk voor anderen. Hou je bovendien van cultuur en ben je vertrouwd met grafische programma’s zoals Indesign? Dan is dit zeker een pluspunt. We verwachten dat je deadlines respecteert en dat je vertrouwd bent met MS Office-toepassingen (Word, Excel, Outlook …) en verschillende sociale media platformen.


De diplomavoorwaarden


Houder zijn van een diploma van het secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld onderwijs.

Aanbod

  • Een afwisselende en uitdagende functie in een boeiende en creatieve omgeving.
  • Indiensttreding ten vroegste vanaf 1 december 2021 en tot 30 april 2022
  • Halftijdse (19u) tewerkstelling van bepaalde duur met mogelijkheid tot omzetting naar onbepaalde duur vanaf 1 mei 2022 (indien je de eerste gerangschikte kandidaat bent na een volwaardige selectieprocedure in 2022).
  • Een aantrekkelijke verloning volgens de salarisschaal C1-C3 (min. € 2.018,10 en max. € 3.598,07 bruto geïndexeerd maandsalaris)
  • Relevante werkervaring kan meegenomen worden.
  • Openbaar vervoer voor woon-werkverkeer is volledig terugbetaald
  • Kom je met de fiets naar het werk? Dan krijg je een mooi fietsvergoeding
  • Maaltijdcheques
  • groepsverzekering.
Categorie
Onthaal en administratie
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Oost-Vlaanderen