Voltijds Stage


Organisatie
Omoda
Omoda biedt je de grootste collectie schoenen, tassen en accessoires. Vanuit je luie zetel shop je op omoda.be meer dan 250 verschillende merken. Naast onze online shop hebben we 1 fysieke winkel aan de Lombardenvest in Antwerpen en ook nog eens 18 andere winkels in Nederland.

Omoda stelt zijn klanten centraal en biedt de beste service. We zijn nuchter, open en eerlijk en hebben een enorme passie voor schoenen. Samen met jou willen wij Omoda in België groot maken.
Functie
Kom jij team België versterken?

Ben jij internationaal gericht en weet je alles over de Belgische markt? Dan zijn wij op zoek naar jou. Samen met team België richt je je volledig op de Vlaamse markt en maak je kennis met de verschillende specialismes binnen Omoda.

Je bent een echte duizendpoot, want met deze allround functie help je ons met het lokaliseren van onze huidige marketing activiteiten, duik je in de wereld van user testen maar bedenk je ook de tofste (win)acties voor onze social media.
Profiel
- Je bent creatief en niet bang voor een uitdaging
- Je houdt je bezig met het up-to-date houden van onze lokale webshop en het Vervlaamsen van het geheel
- Je helpt met het schrijven van de leukste nieuwsbrieven werkt statistieken uit voor onze e-mailmarketeer
- Je creëert de leukste content voor onze inspiratiepagina gericht op de laatste trends en de beste SEO zoekwoorden

Wat vragen we van jou?
Je volgt een marketing gerelateerde studie aan de hogeschool of universiteit in de richting Marketing/Communicatie of IBM, je hebt kennis van de Belgische markt, je bent goed met (Vlaamse) woorden en op de hoogte van de laatste online trends. Pluspunt: je kunt Frans.
Aanbod
Waar kun je op rekenen?
- Een veelzijdige en leerzame stageperiode
- Leuke werksfeer
- 20% personeelskorting op de hele collectie
- Stagevergoeding
Solliciteren
Contactpersoon: Jill Boonstra
Reageren voor: 02/02/2018

Lijkt deze vacature je wat? Stuur je CV dan naar jill@omoda.nl of solliciteer rechtstreeks via onze site: https://www.omoda.be/nl/werken-bij-omoda/stages/belgie/