Organisatie

Erasmushogeschool Brussel

Erasmushogeschool Brussel biedt kwaliteitsvol onderwijs aan zo’n 6500 studenten in een 40-tal graduaats-, bachelor- en masteropleidingen. Geheel volgens onze humanistische missie streven we naar individuele ontplooiing voor iedereen, in vrijheid en wederzijds respect. We bieden je een boeiende, afwisselende job waar integriteit, vertrouwen, engagement, transparantie en autonomie centraal staan. Dit zijn geen loze woorden uit onze missie en visie maar kernwaarden die onze collega’s dagelijks toepassen. Jij binnenkort ook?

Als pluralistische instelling zetten we sterk in op diversiteit omarmen, jezelf permanent in vraag stellen en nieuwe inzichten verwerven. In al onze medewerkers vind je daarbij ook een flexibele, gemotiveerde instelling, een internationale mindset en de nodige IT-skills.

Functieomschrijving

Als hogeschool hebben wij de opdracht om onze studenten breed op te leiden en hen een fundamentele set aan hard en soft competenties mee te geven die ze door een lerende attitude verder kunnen ontwikkelen om een duurzame loopbaan uit te bouwen.

Omdat het niet eenvoudig is voor een hogeschool om het zeer snel evoluerende werkveld permanent te volgen, willen we onderzoeken of een duaal opleidingstraject kan helpen om de snelle evoluties in het werkveld beter te capteren in de opleiding.

Dit onderzoeksproject wordt uitgevoerd in nauwe samenwerking met het werkveld. Daaronder rekenen we zowel de bedrijven actief in dit werkveld, als intermediaire organisaties zoals VDAB, Agoria en Feweb. Samen met hen en de opleidingen Toegepaste Informatica en Multimedia & Creative Technologies onderzoek je hoe we de leerplannen kunnen aanpassen aan een duaal opleidingstraject.

Concreet zal je samen met docenten, opleidingshoofden, studenten en mensen uit het werkveld onderzoeken welke competenties best kunnen worden verworven op de hogeschool en welke best in de bedrijven.

Je onderzoekt hoe we een duaal leertraject kunnen ontwikkelen in functie van de leerdoelen en hoe we dat als hogeschool best kunnen begeleiden.

Het onderzoek loopt van 1 april 2021 tot 30 juni 2023. In die tijd werk je mee aan het uitwerken van een duaal opleidingstraject. Dat doe je op een co-creatieve en iteratieve wijze in samenwerking met alle belanghebbenden.

Profiel

Toelatingsvoorwaarden

Je behaalde een master in de pedagogische wetenschappen of educatieve studies.

Heb je een buitenlands diploma, met uitzondering van Nederland, voeg dan ook een gelijkwaardigheidsattest van NARIC toe.

Je voldoet aan de voorwaarden van artikel V 106 en V 107 van de Codex Hoger Onderwijs.


Jouw profiel

Meer dan ooit zijn IT-skills voor online onderwijs een must, net als een goede beheersing van het Engels. Zo zetten we samen onze internationale ambitie kracht bij. Onverwachte wendingen zoals de coronacrisis scherpen je creatieve oplossingsgerichtheid aan. Je bent gemotiveerd om bij te leren en de hogeschool steunt jou en je team daar ook in.

Specifiek voor deze functie vragen we daarboven het volgende:

Resultaatsgericht - Je werkt resultaatsgericht om een aangepast leerplan te kunnen voorleggen op het einde van het traject.

Inlevingsvermogen - Je kan je daarbij inleven in de verwachtingen van studenten, de hogeschool en het werkveld

Initiatief nemen - Daarbij werk je in team maar neem je zelfstandig initiatieven om het onderzoek zo goed mogelijk uit te voeren.

Time-management - Om de doelen te bereiken slaag je erin een goede onderzoeksplanning op te stellen op basis van de eerste versie die voorhanden is.

Creatief - Om tot een goede co-creatie te komen, waarin alle belanghebbenden zichzelf terugvinden, gebruik je creatieve onderzoekstechnieken. Daarbij denken we in eerste instantie aan design-thinking methodologieën.

Ervaring - We zoeken voor deze functie bij voorkeur iemand met een master en ervaring in onderwijsontwikkeling.

Aanbod

Wij bieden

Aantrekkelijk loon – je wordt betaald binnen het barema 585 (A11), volgens je kwalificaties en ervaring. Meer uitleg over de salarisschalen kan je vinden via volgende link.

Loon naar ervaring - naast eventuele geldelijke anciënniteit uit de openbare sector, kunnen diensten uit de privésector verrekend worden via de nuttige beroepservaring. Eventuele toekenning gebeurt aan de hand van tewerkstellingsattesten en na onderzoek van je dossier.

Vakantie – je kan genieten van een gunstige verlofregeling; a rato van 40 dagen per jaar voor een voltijdse functie, bovendien kan je deze als administratieve kracht flexibel inplannen.

Flexibiliteit – glijdende werkuren en de mogelijkheid om te flexwerken.

Woon-werkverkeer – volledige terugbetaling van het openbaar vervoer en een fietsvergoeding.

Lerarenkaart – met een heleboel voordelen

Resto – je geniet van eten aan democratische prijzen in ons bedrijfsrestaurant of gaat op zoek naar iets lekkers in het grote aanbod van onze hoofdstad

Brussel –een inspirerende werkomgeving waar elke dag iets nieuws te beleven valt


Concreet

Functie: Contractueel bediende

Departement: Gezondheidszorg, Design & Technologie

Aard tewerkstelling: Contractueel – Projectmedewerker - Onderzoeker

Vereist niveau: Master

Volume: 80% (opsplitsbaar)

Duur: 1/09/2021 – 31/12/2021 (verlenging is mogelijk na een positieve evaluatie).

Afsluitdatum: 16/08/2021

Categorie
Vorming en onderwijs
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest