Voltijds Vast


Organisatie
Nu architectuuratelier bvba
NU architectuuratelier is het werkplatform voor intense architectuur en ontwerpend onderzoek, geleid door Armand Eeckels en Halewijn Lievens. Opgericht in 2004 heeft NU de ambitie om in sterke wisselwerking met de klanten ruimtelijke, materiële en landschappelijke opgaven te bevragen en te ontwikkelen. NU beoogt op een kwalitatieve manier bij te dragen aan onze sociale, ruimtelijke en mentale omgeving. Met een grote variëteit aan gerealiseerde en gewaardeerde projecten, heeft de intense benadering van architectuur geresulteerd in een reeks bijzondere projecten. NU streeft naar tactiele, wezenlijke architectuur door het combineren van grote en kleinschalige projecten. NU architectuuratelier maakt geen onderscheid tussen architectuur en interieur en ontwerpt meubel en interieur als een onderdeel van de architectuur. Het ‘maken’ zelf blijft ook zeer bewust een onderdeel van het architectuuratelier. Vanuit een geïntegreerde benadering worden zo verschillende ambitieuze projecten gerealiseerd. Het is een uitgesproken ontwerpstrategie om architectuur te ontwikkelen, niet enkel vanuit de stedelijke context, maar tegelijk ook vanuit de kleine cel van het verblijf. Voor de ontwikkeling van verschillende projecten, werkt NU architectuuratelier op regelmatige basis samen in ruimere ontwerpteams. Hier neemt NU vaak een conceptuele trekkersrol, en dit met behoud van voeling met zowel de ruimtelijke als financiële realiteit.
Functie
office manager
Profiel
Je voelt je thuis in een gediversifieerd takenpakket, gaande van dagelijkse ondersteuning van het beheer van het kantoor, financieel beheer, agendavoering van het kantoor, administratieve ondersteuning in projecten, opmaak van kandidatuurstellingen en beheren van de website. Je werkt hierbij binnen een team van jonge en creatieve mensen waarbij dialoog, verantwoordelijkheidgevoel en initiatief worden aangemoedigd- dit alles binnen het kader van de uitbouw van een duurzaam en professioneel samenwerkingsverband. Vaardigheden: je hebt min 2j ervaring, werkt vlot met de meeste courante software. Je bent taalvaardig (Fr, Nl, Eng,…) en communicatief sterk. Gevoeligheid voor architectuur en grafiek zijn een grote plus.

Aanbod
Ons kantoor is gelegen te centrum Gent, op 100m van station Dampoort.
type tewerkstelling: bediende, voltijds
Solliciteren
Contactpersoon: armand Eeckels
Reageren voor: 15/08/2019

Stuur ons een mailtje met uw cv en motivatie op armand@nu-web.be. Wij spreken daarna graag af voor een kennismakend gesprek.