Deeltijds Tijdelijk


Organisatie
Vlaamse Vereniging van Studenten
De Vlaamse Vereniging van Studenten is de overkoepelende studentenraad van Vlaanderen en Brussel. Wij zijn een organisatie die de belangen van de studenten in Vlaanderen behartigt op Vlaams, federaal en Europees niveau. VVS werkt samen met de studentenvertegenwoordigers van de hogeronderwijsinstellingen en komt zo veelvuldig in contact met overheidsinstellingen die met onderwijsmateries bezig zijn. Dit alles kadert binnen de democratisering van het hoger onderwijs en kwaliteitsvol hoger onderwijs, de basisdoelstellingen van VVS.
Functie
Als Office manager ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het kantoor, op vlak van administratie enerzijds en op vlak van financiën anderzijds. Vooreerst ben je verantwoordelijk voor de administratie van kantooraangelegenheden, onze vergaderingen, projecten en evenementen. Daarnaast verzorg je binnenkomende en buitengaande post, office supplies, agendabeheer en ondersteun je de andere stafmedewerkers in de uitvoering van het communicatiebeleid en bij het notuleren van de werkgroepen. Ten tweede sta je de financiële werking van onze organisatie bij. Dit gaat van het opstellen van een begroting, het uitbetalen van onkostennota’s en het financieel beheer in het algemeen.
Profiel
• Je bent een administratieve duizendpoot en een organisatorisch talent en u kan zich enthousiast inzetten in een ploeg van jonge medewerkers.
• Je hebt voeling met de studentenwereld en je bent goed vertrouwd met het hoger onderwijslandschap. Je zal voortdurend moeten samenwerken met (vrijwillige) studenten en je bent je hiervan bewust.
• Je hebt ervaring in het werken met vrijwilligers.
• Je ben vertrouwd met boekhouding en financiën
• Je bent bereid tot occasioneel avond- en weekendwerk.
• Je bent een zelfstandige problem solver die een kei is in organiseren.
• Je bent flexibel, leergierig en stressbestendig. Je bent bereid tot occasioneel avond- en weekendwerk.
Aanbod
• Een aangename en uitdagende werkomgeving in een klein en jong team.
• Loon naar functie (volgens paritair comité 329.00 – socio-cultureel werk).
• Een flexibel uurrooster (18u/week) dat in overleg kan worden opgesteld.
• Een contract van bepaalde duur voor één jaar.
• Terugbetaling woon-werkverkeer.
Solliciteren
Contactpersoon: Joeri Mertens
Reageren voor: 06/05/2019

Stuur je CV en motivatiebrief via mail voor maandag 6 mei 2019 naar info@vvs.ac. De gesprekken met de geselecteerde kandidaten zullen gevoerd worden in de week van 13 mei 2019. Er zal op dat moment ook een kleine test plaatsvinden om je vaardigheden te testen. Kandidaten worden geselecteerd op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden, ongeacht geslacht, afkomst of functiebeperking. Als je een functiebeperking hebt, laat ons dat vooraf weten. We zorgen ervoor dat je in de best mogelijke omstandigheden kunt deelnemen aan de selecties. Zowel studenten als afgestudeerden worden aangemoedigd om te solliciteren. Niet-studenten hebben bij voorkeur een diploma hoger onderwijs of gelijkgesteld door ervaring. Mocht je nog vragen hebben in verband met de functie, kan je ons elke weekdag van 9u30 tot 17u bereiken op het telefoonnummer 028 93 24 84. Meer informatie over VVS vind je op de website: www.vvs.ac of via info@vvs.ac.