Voltijds Stage


Organisatie
Nome Furniture
NOME Furniture is een online galerie die vintage design meubelen toont, voornamelijk van Europese oorsprong. Onze stukken zijn te bezichtigen en te koop in het centrum van Antwerpen, België. We werken doorheen de week op afspraak, op zaterdag zijn we open tussen 10 en 16u. Zondag en maandag zijn onze rustdagen.
Functie
Een allround takenpakket, waarin we kunnen specifiëren afhankelijk van jouw studierichting. De showroom op orde zetten, werken in ons atelier, klanten helpen, inpakken meubels, laden en lossen van meubels, leveren en ophalen van meubels, kuisen en restaureren van meubels, ...

We werken in een klein team van 7 mensen: zaakvoerder, fotograaf, restaurateurs, stoffeerder, chauffeur, verkoopverantwoordelijken. Iedereen heeft deels een allround pakket. Een kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij een kleine zelfstandige.

De stage kan gespreid worden over een aantal weken of maanden. Werkuren en (het aantal) dagen zijn flexibel en worden vastgelegd in overleg met tussen de student en de zaakvoerder.

De stage is enkel mogelijk binnen je opleiding, met toelating van de school en met geldige stagecontracten.
Profiel
Vriendelijk, betrouwbaar
Goede drive, werk kunnen zien
Interesse voor meubels en design
Commerciële ingesteldheid is mooi meegenomen
Om kunnen gaan met een zekere vrijheid in het takenpakket
Fysieke kracht is noodzakelijk, gezien er vaak ook (zware) meubels verplaatst moeten worden
Aanbod
Ondersteuning, ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen en een échte werkervaring op te doen. Je steekt iets op van het reilen en zeilen van de zaak en tegelijkertijd neem je enkele taken over. Je maakt deel uit van een enthousiast team. Onbetaalde stage.
Solliciteren
Contactpersoon: Sanne van Ginneken
Reageren voor: 31/12/2019

Stuur een mail met je competenties en motivatie naar sanne@nomefurniture.com. We verwachten geen uitgebreide brieven, wel een korte voorstelling van jezelf als persoon en het traject dat je reeds hebt afgelegd. Stel je stagesollicitatie niet uit tot de einddatum want zo gauw we de juiste persoon hebben gevonden, is de functie ingenomen.