Deeltijds Tijdelijk


Organisatie
NoteSupply
Een gloednieuw bedrijf, opgericht door muzikanten en vooral werk wil geven aan (solo-)artiesten, groepen en DJ's. Via een uitgebreide database komen alle groepen in aanmerking om concerten te spelen die NoteSupply actief gaat zoeken.
Functie
NoteSupply is een gloednieuw platform door en voor muzikanten. Muzikanten kunnen geheel gratis een profiel aanmaken waarin ze zichzelf en/of hun ensemble aan ons voorstellen. In het inschrijfformulier zijn een aantal verplichte velden en een veld waar zo veel informatie gegeven kan worden als nodig. Hoe uitgebreider het profiel hoe gemakkelijker wij de klant van een bepaald ensemble of (solo-)artiest kunnen overtuigen.
Want ook dat zal NoteSupply gaan doen. Actief op zoek gaan naar organisaties, bedrijven, particulieren... die graag een unieke live muziek ervaring aan hun gelegenheid willen toevoegen.
Zoals elke goede wijnsommelier de perfecte wijn zoekt bij een gerecht, willen wij een gelegenheid voorzien van unieke muziek. Dit door muzikanten uit de database van NoteSupply.

Een unieke, vrijblijvende manier voor elke muzikant om extra concerten te hebben.

Hopelijk mogen wij van u een profiel ontvangen!

NoteSupply
info@notesupply.be
Profiel
Professionele muzikanten of aantoonbaar bewijs waaruit kwaliteit blijkt
Groepen die op zoek zijn naar extra concerten
Aanbod
- het aanmaken van een profiel is gratis!
- een profiel in een afgesloten database die door NoteSupply beheerd wordt en gebruikt wordt bij het zoeken van concertgelegenheden.
Solliciteren
Contactpersoon: Kaat Macours of Pieter Vandermeiren.
Reageren voor: 31/12/2017

www.notesupply.be geeft je directe toegang tot het inschrijfformulier