Organisatie

Harteklop vzw

Harteklop is een alternatieve muziekschool in Nieuw-Gent, waar passie en spelplezier voorop staan. In de lessen wordt er veel rekening gehouden met de interesses en het tempo van de leerlingen. Er is geen vast programma met verplichte vakken, maar in overleg met de leerling worden de lessen opgebouwd.

Functieomschrijving

Harteklop is gelegen op de campus van Styrka, buitengewoon lager & middelbaar onderwijs. We bieden een aantal korte reeksen muziekinitiatie aan de leerlingen van Styrka, in kleine groepjes of duo's, afwisselend van de lagere en middelbare school.

Naast deze lessen kan je ook andere muzieklessen geven in Harteklop in overleg.

Profiel

- Je bent enthousiast om je muziekpassie door te geven aan anderen en vindt plezier in elke mens de kans bieden om muziek te ontdekken.

- Je hebt een warm hart voor kinderen en jongeren met allerlei achtergronden (type BaA, 9 en 3) en kan goed omgaan met hun specifieke noden.

- Meerdere instrumenten kunnen spelen is zeker een pluspunt, ook als je niet alle instrumenten op hoog niveau beheerst, maar wel in staat bent om de leerlingen in verschillende instrumenten te introduceren.

Aanbod

De vergoeding wordt uitbetaald in de vorm van een forfaitaire onkostenvergoeding voor vrijwilligers en bedraagt 20 €/u voor de lessen aan Styrka-leerlingen. Voor andere lessen in Harteklop gelden andere vergoedingen, vraag gerust meer info.

Categorie
Vorming en onderwijs
Type
Vast
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Oost-Vlaanderen