Profiel

Heb jij een hart voor kinderen, ben je +19 jaar (of word je dat dit jaar) en heb jij ervaring met kinderen, via jeugdwerk of een pedagogisch diploma? En heb je dan nog tijd en zin om kamp te geven in zomervakantie? Super, dan ben jij de monitor die we zoeken!

Organisatie

Idee Kids vzw

Idee Kids vzw is een landelijk erkende jeugdvereniging die projectkampen organiseert voor kinderen tussen 3 en 12 jaar. Op meer dan 35 kamplocaties in Vlaanderen en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest ontvangen wij alle kinderen met open armen en een grote glimlach.

Meer over Idee Kids

Aanbod

Wij bieden:
- Kampen zonder overnachting voor kinderen van 3-12 jaar
- Meer dan 100 verschillende thema’s (Chocoladekamp, Op Safari, De moestuin…)
- €350 voor een volledige week (van maandag tot vrijdag)
- Ondersteuning voor en op kamp
- Aan de slag onder de 25-dagenregel (voor zowel studenten als werknemers of werkzoekenden)
- Liefde van veel kinderen en ouders!

In West-Vlaanderen vind je ons in Ieper, Roeselare, Brugge, Kortrijk, Heule en Deerlijk. Geen locatie in je buurt? Geen probleem, je vindt Idee Kids op meer dan 36 locaties in heel Vlaanderen en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest! Neem zeker een kijkje op www.ideekidsmonitoren.be.


Functieomschrijving

Bij Idee Kids kan je jezelf als monitor, kleutermonitor, vliegende monitor of kampverantwoordelijke helemaal uitleven. Tijdens onze kampen zonder overnachting neem je een groepje kinderen mee op avontuur. Samen spelen, ontdekken, ravotten en veel lachen!

In onze waaier aan thema's vind je vast en zeker een kamp dat aansluit bij je talenten. Een greep uit het aanbod: Het circus komt, Sterren en kometen, Showbizztime, Haar en stijl, Magische illusies, Kliederkladerkamp, Music maniacs ...


Categorie
Vorming en onderwijs
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
West-Vlaanderen