Voltijds Tijdelijk


Organisatie
Idee Kids VZW
Idee Kids is een landelijk erkende vzw die, verspreid over 29 locaties in Vlaanderen en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, jaarlijks voor zo’n 28.000 kinderen, een onvergetelijk vakantiekamp organiseert. Ons organigram is een cirkel waarin onze klanten (kinderen en hun ouders) centraal staan. Daarrond zitten meer dan 2000 pedagogisch geschoolde monitoren die elk jaar voor ons vol enthousiasme aan de slag gaan op de verschillende kamplocaties. Zij worden hierbij ondersteund door ervaren kampverantwoordelijken en kampcoördinatoren. Ons vast team van een 30-tal medewerkers is de draaischijf van dit geheel. Wat we doen draait dus rond mensen en rond onze waarden: creativiteit, passie, openheid en kwaliteit.
Functie
Als monitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje van max. 16 kinderen. Omdat we meer dan 100 verschillende kampthema's hebben, kiezen zowel de kinderen als jij een kamp dat volledig aansluit bij hun/jouw interesses. Het is jouw taak de kinderen 1 week lang volledig onder te dompelen in het thema.

Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang.
Profiel
Je hebt een hart voor kinderen.
Je bent in het bezit van of bent bezig met het behalen van een pedagogisch diploma of bent gelijkgesteld door ervaring (en bent dus min. 19 jaar).
Je kan jouw eigen enthousiasme (voor het thema) overbrengen op de kids op kamp.
Je kan moeiteloos inspelen op onverwachte situaties.
Je kan de kids op kamp meenemen in een fantasiewereld door jezelf onder te dompelen in jouw thema.
Je bent bereid een briefing te volgen.
Je hebt één of meerdere van onderstaande talenten waardoor je samen met je collega-monitoren mee bouwt aan het wow-effect op kamp.
Aanbod
Voor je functie als monitor ga je aan de slag onder het monitorenstatuut (kampuren) met een uurloon van 10,0656 euro per uur.
Een leuke kampweek met enthousiaste collega-monitoren om de kids op Idee Kids-kamp een onvergetelijke week te bezorgen.
Je ontvangt een inspiratiedraaiboek waarvan je gebruik kan maken om jouw kampweek kwalitatief en volgens de waarden van Idee Kids uit te werken.
De kans om vanuit jouw enthousiasme, creativiteit en ervaring mee vorm te geven aan een kwalitatieve invulling van Idee Kids kampen.
Solliciteren
Contactpersoon: Rekruteringsteam Idee Kids
Reageren voor: 30/08/2019

Maak je eigen profiel aan door te surfen naar www.ideekidsatwork.be. Wanneer je jouw profiel hebt aangemaakt, contacteren we je zelf om af te stemmen of we vacatures hebben die bij jouw profiel passen. Voor meer inhoudelijke informatie over de vacature kan je contact opnemen met het rekruteringsteam. Dit doe je door te bellen naar de monifoon (0497 41 82 31) of door te mailen naar monitor@ideekids.be.