Organisatie

Sporty vzw

Sporty organiseert sportieve en creatieve “kwali-tijd” voor jongeren tussen 3 en 16 jaar. Samen met onze zorgvuldig opgeleide monitoren zorgen wij al 35 jaar voor de veilige en betrouwbare organisatie van kampen, themadagen en wekelijkse sportactiviteiten. We laten zo meer dan 10 000 jongeren per jaar een coole tijd beleven/ontdekken en nieuwe vrienden maken.

Sporty is een erkende sport-en jeugdvereniging door de stad Leuven. In onze vereniging is iedereen welkom die wil komen sporten, spelen, leren, ontdekken, creatief bezig zijn, … .

Ervaren, pedagogisch geschoolde lesgevers, kleine lesgroepjes, alle sportmateriaal voorhanden en differentiatie per niveau. Dat zijn de bouwstenen van al onze activiteiten.

Functieomschrijving

Tijdens de schoolvakanties organiseren we heel wat sport- en themakampen op verschillende locaties in Vlaanderen (Leuven, Heverlee, Kessel-Lo, Wilsele, Herent, Bertem, Oud-Heverlee, Rotselaar, Haacht, Begijnendijk, Keerbergen, Lummen). Voor deze kampen zoeken we monitoren die zich willen inzetten om kinderen en jongeren een onvergetelijk leuke “kwali-tijd” te laten beleven.

Voor onze themakampen zijn we op zoek naar “creativo’s” die graag hun creatieve uitspattingen delen met kinderen en jongeren. Heb jij ervaring met paardrijden? Dan verwelkomen we je graag bij onze ponywerking. Ben jij eerder een “sporty” die niet kan stilzitten? Dan zijn onze sportkampen helemaal iets voor jou!

Profiel

Ben jij minimum 18 jaar en heb jij een hart voor kinderen of tieners? Voel jij je helemaal in je nopjes als je creatief en/of sportief aan de slag kan gaan? Gaan jouw enthousiasme en verantwoordelijkheidsgevoel hand in hand en hou je ervan om in team te werken?

Check, check, dubbel check? Druk/klik dan snel op ‘solliciteren’ ;-)

Nog geen 18 jaar, maar wel gemotiveerd? Vanaf 16 jaar kan je onze monitorenopleiding volgen. Na het behalen van jouw deelnameattest kan je stage lopen tijdens een van onze kampen, waarvoor je wordt betaald. Meer info hierover vind je op: https://www.sportyvzw.be/monit...

Geen student meer? Geen probleem, ook dan kan je bij Sporty aan de slag!

Aanbod

Als monitor ben je ambassadeur van onze organisatie. Je komt terecht in een leuk monitorenteam, waar ruimte is voor eigen inbreng. Inzet en engagement zijn twee pijlers die we bij Sporty hoog in het vaandel dragen, waar we dan ook graag extra voor belonen a.d.h.v. ons uniek verloningssysteem. Buiten een mooie vergoeding (tussen € 64,60 en € 120,00 per dag), krijg je er ook nog eens vrienden voor het leven bij. Sluit jij het kamp succesvol af? Dan is dat meteen jouw toegangsticket voor onze legendarische after summer party!

Solliciteren

Mail naar monitoren@sportyvzw.be of registreer je op onze website

Reageren voor: 31/08/2023
Solliciteren

Mail naar monitoren@sportyvzw.be of registreer je op onze website

Reageren voor: 31/08/2023
Categorie
Andere
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Vlaams-Brabant