Profiel

Vereisten
‐ Je hebt voeling met de techniciteit van gebouwen en haar installaties ofwel door ervaring ofwel door een bachelordiploma, bij voorkeur in een technische/bouwkundige richting of facilitair beheer.
‐ Je bent praktisch aangelegd en hebt voldoende inzicht om kleine en grotere technische dossiers tot een goed einde te brengen, binnen een vooropgesteld budgettair kader.
‐ Je werkt planmatig en met de nodige precisie, waarbij je de focus altijd gericht houdt op resultaten.
‐ Je hebt een hands-on mentaliteit, waarbij je problemen zelfstandig kan oplossen, maar je verliest het teamverband niet uit het oog.
‐ Je hebt een open en communicatieve houding en je kan goed met mensen omgaan.
‐ Nederlands is de werktaal maar je kan ook behoorlijk communiceren in het Frans.
‐ MS Office zit in je vingers.

Pluspunten


‐ Je woont bij voorkeur in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en je kan je vlot verplaatsen met het openbaar vervoer of met de fiets.
‐ Ervaring met de wet op de overheidsopdrachten en/of het opmaken van bestekken.
‐ Je kan planlezen en bent bij voorkeur vertrouwd met AutoCad of een ander tekenprogramma.
Organisatie

Brik - Student in Brussel vzw

Brik – Student in Brussel vzw is een samenwerkingsverband van de Nederlandstalige hogeronderwijsinstellingen in Brussel (Vrije Universiteit Brussel, Erasmushogeschool Brussel, Odisee, LUCA - School of Arts en de KU Leuven campussen Brussel). We werken aan de promotie van Brussel als aantrekkelijke leef- en studentenstad en behartigen de belangen van het hoger onderwijs in onze hoofdstad. Aan de studenten bieden we een brede waaier aan diensten: informatie, huisvesting, mobiliteit, evenementen en zoveel meer.

Aanbod

‐ Een voltijdse tewerkstelling van onbepaalde duur dit volgens bediendencontract met een aantrekkelijk verloningspakket (met eindejaarspremie).


‐ Een pakket aan extralegale voordelen:
- 100% vergoeding woon-werkverkeer (openbaar vervoer/fiets)
- Maaltijdcheques
- Hospitalisatieverzekering
- Gsm-toestel en -abonnement


‐ Een job bij een jonge en dynamische organisatie, met ruimte voor zelfontplooiing (o.a. opleidingen)
‐ Een onmiddellijke indiensttreding
- Diverse mogelijkheden voor opleiding en bijscholingFunctieomschrijving

Een van de kernactiviteiten is het aanbieden van kwaliteitsvolle, betaalbare en duurzame studentenhuisvesting in de hoofdstad. Voor de versterking van haar huisvestingsteam is Brik voor onmiddellijke indiensttreding op zoek naar een medewerk(st)er studentenhuisvesting – gebouwbeheer.Je staat in voor de technische en administratieve opvolging van de panden in het beheer van Brik, onder de rechtstreekse leiding van de verantwoordelijke van de cel huisvesting. Daarbij onderneem je de nodige stappen om de kwaliteit van de studentenhuizen en de veiligheid van de student-huurders te waarborgen en tegemoet te komen aan de wettelijke vereisten:


‐ Je neemt initiatief bij defecten en storingen, stelt praktische oplossingen voor en stuurt de uitvoering ervan aan.
‐ Je zorgt voor de organisatie en opvolging van periodieke en preventieve onderhoudswerken, waarbij je eigen onderhoudsmedewerkers en externe aannemers aanstuurt.
‐ Je kan een onderhoudsteam aansturen, de kwaliteit van het werk controleren en optimaliseren.
‐ Je formuleert voorstellen tot verbetering en herinrichting van de studentenhuizen en volgt de uitvoering ervan op.
‐ Je onderzoekt voorstellen om het energiegebruik in de panden te verbeteren en ziet toe op de implementatie ervan.Solliciteren

Verzend jouw cv en motivatiebrief naar vacature@brik.be t.a.v. dhr. Maarten Matthijs – verantwoordelijke huisvesting. Vermeld “Medewerker studentenhuisvesting – gebouwbeheer” in de titel.

Licht in je motivatiebrief toe waarom je profiel matcht met deze vacature.

Reageren voor: 31/08/2021
Solliciteren

Verzend jouw cv en motivatiebrief naar vacature@brik.be t.a.v. dhr. Maarten Matthijs – verantwoordelijke huisvesting. Vermeld “Medewerker studentenhuisvesting – gebouwbeheer” in de titel.

Licht in je motivatiebrief toe waarom je profiel matcht met deze vacature.

Reageren voor: 31/08/2021
Categorie
Andere
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest