Profiel

Hou jij niet alleen van de stem, maar ook van ons beroep en onze sector? Misschien ben jij dé (toekomstige) stemprofessional die we zoeken om ons team te versterken. Neem gerust vrijblijvend contact op met onze voorzitter voor meer informatie, of met jouw kandidatuur.


Stemprofessionals zijn bv. zangleerkrachten, leerkrachten woord/drama, koordirigenten, stemtherapeuten zoals logopedisten of NKO-artsen met specialisatie stem.


Studenten met de ambitie om voice teacher te worden zijn ook van harte welkom.

Organisatie

European Voice Teachers Association Belgium

European Voice Teachers Association Belgium (EVTA.be) is een wettelijk erkende beroepsvereniging voor Voice Teachers.

EVTA.be verenigt Voice Teachers uit drie domeinen, zoals ons logo ook verbeeldt met een gouden driehoek:
- de zangstem,
- de spreekstem,
- de (para)medische benadering van de stem.

Voice Teachers zijn bv. zangleerkrachten, leerkrachten woord/drama, koordirigenten, stemtherapeuten (logopedisten, osteopaten,...), NKO-artsen met specialisatie stem, ...

EVTA.be rolde op 15 januari een volledige rebranding uit, en werkt aan een uitbreiding van de dienstverlening. Het aanbod voor de leden vind je op https://www.evta.be/aanbod.

Aanbod

Als medewerker heb je enige ervaring of expertise en neem je een voorname positie in binnen een beroepsvereniging in volle groei.


Als vrijwilliger draag je vol enthousiasme je steentje bij, ervaring is niet vereist.


Je wordt verwelkomd door een bruisend netwerk, dat internationaal vertakt is met nog 22 andere EVTA-associaties in Europa. Hoewel je je vrijwillig inzet, en er wel een km-vergoeding is alsook terugbetalingen voor het openbaar vervoer, zit er voor jou een mooi netwerk in, en neem je gratis deel aan alle activiteiten waar je actief aan meewerkt.

Functieomschrijving

Voor ons secretariaat, vertalingen, de organisatie van onze evenementen, catering, onthaal, maar ook de uitrol van onze werking in Brussel en Wallonië zijn we op zoek naar medewerkers en vrijwilligers.

Categorie
Andere
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest