Voltijds Tijdelijk


Organisatie
CVBA De Krook
De Krook is een nieuw architecturaal landmark in Gent. Het meermaals bekroonde gebouw aan een bocht of krook in de Schelde huisvest niet alleen de stadsbibliotheek, maar ook labo’s en kantoren van de Universiteit Gent en het interuniversitair onderzoekscentrum imec. Er is ook een café met terras dat uitzicht biedt op de Scheldebocht en de binnenstad.
Wist u dat u er een zaal kunt gebruiken? De Krook beschikt over 6 multifunctionele zalen. Ze dienen in de eerste plaats voor eigen gebruik door de verschillende bewoners en partners van De Krook, maar ook particulieren, verenigingen en andere organisaties kunnen deze zalen gebruiken, voor een vergadering, lezing, studiedag …
Functie
- onthaal en begeleiding van (externe) organisatoren van activiteiten in de zalen van De Krook
- technische ondersteuning van deze activiteiten (opstarten geluidsinstallatie en projectie)
- klaarzetten en opruimen van zalen
- administratieve opvolging van aanvragen voor het gebruiken van zalen (mailverkeer afhandelen, inputten in eigen softwareprogramma en afhandelen facturatie)
- planning opmaken voor logistieke ondersteuning (inrichting zalen, poets, koffie, …)
Profiel
Ben je klantvriendelijk en stressbestendig en kan je zelfstandig werken? Werk je je vlot in en denk je dat je na een korte opleiding die wij hiervoor voorzien, overweg kan met de technische tools voor projectie en geluid? Stuur dan je CV met een korte motivatiebrief door naar griet.woussen@stad.gent.
Aanbod
De Krook in Gent is momenteel op zoek naar een voltijdse interimkracht ter ondersteuning van het team zalen in De Krook. Startdatum: zo snel mogelijk. Einddatum: eind juli.
Solliciteren
Contactpersoon: Griet Woussen
Reageren voor: 21/05/2019

Stuur ten laatste dinsdag 21/05/2019 je CV en korte motivatiebrief naar griet.woussen@stad.gent