Organisatie

De Brusselse Organisatie voor de Emancipatie van Jongeren vzw (D'Broej)

Bij D'BROEJ zijn we er voor kinderen en jongeren vanaf 6 jaar, en we bieden een breed scala aan activiteiten. Van onze dagelijkse werking na school tot spannende weekendavonturen, inspirerende kampen, uitdagende projecten en zelfs internationale uitwisselingen - we hebben het allemaal. Onze aanpak begint in de vrije tijd, maar we raken alle levensdomeinen aan door onze welzijns- en brugfunctie. We worden dan ook financieel ondersteund door verschillende instanties. En dat doen we vanuit verschillende locaties verspreid over Brussel. Met andere woorden, een complexe vzw op het gebied van zakelijk beheer. Ben jij een analytische geest die het overzicht van een grote puzzel kan zien maar zich ook wil vastbijten in de afzonderlijke stukken – dan zijn wij naar jou op zoek om ons klein zakelijk team te vervoegen!

Functieomschrijving

- Je speelt een essentiële rol in het ondersteunen en coördineren van de financiële en administratieve processen binnen D'Broej: je ziet welke procedures of tools er nodig zijn voor een efficiënt zakelijk beheer en kan participatieve processen opzetten om iedereen in onze diverse organisatie erin mee te krijgen.

- Je beheert de diverse verzekeringen en beheerscontracten (telefonie, energie,…)

- Je ondersteunt, in samenspraak met de betrokken coördinatoren, de grote infrastructuurdossier.

- Je ondersteunt waar nodig in de opmaak van begrotingen.

- Je beheert externe contacten met overheden en bedrijven.

- Je bent back-up voor de boekhouding en ondersteunt mee de controle op de boekhouding, de afsluiting van het boekjaar en de opmaak van de begroting.

Profiel

- Je hebt een solide begrip van financiële principes en administratie, budgettering, financiële analyse en rapportage. Kennis van (basis)boekhouding is een plus.

- Je ben analytisch en kan strategieën niet alleen bedenken maar ook mee helpen omzetten in de praktijk.

- Deadlines beheren is een evidentie in je planmatige aanpak. Je zoekt de meest efficiënte weg naar het behalen van positieve resultaten.

- Je denkt niet in problemen maar in oplossingen. Je bent nauwkeurig maar kan je ook flexibel aanpassen wanneer de uitdaging daarom vraagt.

- Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en kan, zowel in het Nederlands als het Frans, je taal aanpassen om je verstaanbaar te maken intern, voor bedrijven of overheden.

- Je draagt integriteit en ethisch handelen hoog in het vaandel. Je bent betrouwbaar en rapporteert gepast.

Aanbod

• Een contract van onbepaalde duur (80% of 100%)

• Verloning volgens de barema’s binnen PC329 met telefoonvergoeding en extralegale verlofdagen.

• Mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling.

• Een boeiende en uitdagende functie binnen een betekenisvolle organisatie die een positieve impact heeft op de levens van jongeren. Je krijgt de kans om samen te werken en te leren van inspirerende collega's met verschillende achtergronden en expertisegebieden.

Solliciteren

Stuur je cv en motivatiebrief naar job@dbroej.be. Vermeld hierbij duidelijk de functietitel in het onderwerp van de e-mail. Na de vakantie nemen we contact met je op voor het mogelijke verdere verloop van de sollicitatieprocedure. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Reageren voor: 13/10/2023
Solliciteren

Stuur je cv en motivatiebrief naar job@dbroej.be. Vermeld hierbij duidelijk de functietitel in het onderwerp van de e-mail. Na de vakantie nemen we contact met je op voor het mogelijke verdere verloop van de sollicitatieprocedure. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Reageren voor: 13/10/2023
Categorie
Financieel
Type
Vast
Tewerkstelling
80% - 100%
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest