Profiel

Je:


  • bent in het bezit van een diploma van het secundair onderwijs (of gelijkgesteld).
  • hebt ervaring met licht- en geluidtechniek.

Er zijn geen specifieke diplomavereisten.

Organisatie

Gemeente Merelbeke

Merelbeke, op een steenworp van Gent, is een moderne en dynamische gemeente van ruim 24.000 inwoners. Centraal in Oost-Vlaanderen, tussen de provinciehoofdstad en de Vlaamse Ardennen, is het de schakel tussen het grootstedelijk gebied Gent en het landelijke buitengebied. Merelbeke-centrum herbergt heel wat diensten van het lokaal bestuur. In het hart van het centrum liggen het gemeentehuis, het Sociaal Huis, de bibliotheek, het jeugdcentrum, het sportcentrum, het zwembad, de werkplaatsen en de basisschool.

Ben je geboeid door het lokaal bestuur? Ben je klantgericht ingesteld en werk je ook oplossingsgericht? Kan je goed omgaan met verandering? Dan is deze job helemaal iets voor jou.

Aanbod

  • Onmiddellijke indiensttreding.
  • Een boeiende, voltijdse job (38 uur per week) in contractueel dienstverband. Je wordt in dienst genomen op basis van een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Salarisschaal: C1-C2-C3 (niet-geïndexeerd brutojaarsalaris: min. 13.550 euro – max. 24.800 euro). Voor de berekening van je salaris wordt beroepservaring bij de overheid volledig in aanmerking genomen, beroepservaring uit de privésector voor maximaal tien jaar indien relevant voor de functie. Een simulatie op aanvraag is mogelijk.
  • Je salaris wordt aangevuld met sociale voordelen zoals vakantiegeld en eindejaarstoelage, tweede pensioenpijler (3%), maaltijdcheques (8 euro), fietsvergoeding (0,24 euro) of vergoeding voor kosten woon-werker (uitsluitend openbaar vervoer, 100% via derdebetalersregeling), hospitalisatieverzekering, glijdend uurrooster, e.a.
  • Een interessante verlofregeling met aandacht voor een goede balans tussen werk-privé (o.a. min. 30 jaarlijkse vakantiedagen).
  • Een stabiele en aangename werkomgeving met aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een medewerker team Cultuurhuis (C1-C2-C3). Het team Cultuurhuis staat in voor de exploitatie van Cultuurhuis Merelbeke en de opvolging van het gemeentelijk cultuurbeleid.


Je werkt onder de leiding van en rapporteert aan de teamleider.

Categorie
Artistiek
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Oost-Vlaanderen