Profiel

Gezien het brede takenpakket, is Fonk vzw op zoek naar een flexibel en veelzijdig promotie talent met een groot hart voor film. We kijken uit naar iemand die de actualiteit op de voet volgt via alle mogelijke kanalen en altijd op de hoogte is van wat er leeft. Iemand die thuis is in de film- en culturele- en mediawereld. Iemand die leergierig en nieuwsgierig is, sociaal, extravert en graag initiatief neemt. De ideale kandidaat is bovendien bij voorkeur een creatief persoon, iemand met frisse ideeën die snel opportuniteiten en connecties ziét tussen programmatie die Fonk vzw plant en externe doelgroepen, verenigingen, organisaties, events of media. Tenslotte: empathie is belangrijk. De promotiemedewerker denkt ten alle tijde vanuit het publiek dat beoogd wordt – of dat nu pers, ervaren filmprofessionals, studenten, kinderen of senioren zijn.


Naast deze algemene karakteristieken, zijn er een aantal die we als grote pluspunten beschouwen:


-Beschikken over een vlotte pen: we verkiezen iemand die snel en foutloos vlotte en wervende teksten schrijft voor websites, social media, magazine en persberichten en daarbij meteen de juiste toon vindt, passend bij het project waarvoor je de taak verricht en de doelgroep die je beoogt.


-De voorkeur gaat uit naar iemand met een oog voor het visuele: hij/zij voelt aan welke visuele stijl gepast is voor een project en waakt mee over de consequente implementatie van de stijlelementen. Enige ervaring met grafische programma’s in ontegensprekelijk een grote troef.


-Bij voorkeur kan je vlot overweg met social media, online mailingsystemen en je draait er je hand niet voor om snel websites in elkaar te boksen (met systemen zoals WordPress of gelijkaardige applicaties).


-Wat technische audiovisuele kennis is meegenomen: snel kwalitatieve foto’s en video’s kunnen maken, eventueel wat montagewerk kunnen verrichten en een algemene technische feeling is een pluspunt.


We mikken op iemand met, in het ideale scenario, enkele jaren ervaring in het vakgebied. Geen starter, maar ook geen senior.

Organisatie

Fonk vzw

Om de relance van de werking na bijna anderhalfjaar coronacrisis en twee lange lockdowns kracht bij te zetten én om de activiteiten van de organisatie nog beter in de spotlights te zetten in de toekomst, wil Fonk vzw de bestaande promotie- en communicatieploeg op korte termijn uitbreiden.

Aanbod

Je komt terecht in een gedreven ploeg en een dynamische organisatie die deel uitmaakt van zowel de levendige Leuvense culturele scene als de nationale en internationale filmwereld.
De flexibiliteit die de job vereist, krijg je in even grote mate terug. Fonk vzw biedt een voltijds contract van onbepaalde duur. Betaling volgens de barema’s in PC 329.
Extra’s: maaltijdcheques en, uiteraard, vrije toegang tot alle filmvoorstellingen en evenementen die Fonk vzw organiseert.

Functieomschrijving

Het takenpakket is, net als de waaier aan activiteiten van Fonk vzw, breed. Je wordt ingeschakeld in verschillende projecten, en voor ieder van de projecten neem je verschillende verantwoordelijkheden op. Die taken zijn zowel uitvoerend als conceptueel en strategisch.


Uitvoerende taken: o.m. planning van drukwerk, aansturen van de grafisch designer, verspreiding van promotiematerialen, gerichte mailings, perscontacten, organisatie van promo-events, beheer van websites en social media, opzetten van inhoudelijke en promotionele samenwerkingsverbanden met externe organisaties en verenigingen, uitdenken van promotiecampagnes (zowel conceptueel als qua uitvoering), contacten en contracten met mediapartners, onderhouden van de public relations.
Conceptueel werk: uittekenen van promotiestrategie, opmaak van bijhorende (promotie)planningen, bepalen van de stijl (zowel inhoudelijk als visueel/grafisch).

Solliciteren

Interesse? Stuur een mail met je CV en motivatiebrief naar johan@fonk.be en dit vóór 15 augustus.

Reageren voor: 15/08/2021
Solliciteren

Interesse? Stuur een mail met je CV en motivatiebrief naar johan@fonk.be en dit vóór 15 augustus.

Reageren voor: 15/08/2021
Categorie
Marketing & communicatie
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Vlaams-Brabant