Deeltijds Tijdelijk


Organisatie
Vlaams Architectuurinstituut
Het Vlaams Architectuurinstituut (www.vai.be) is het sectorinstituut voor architectuur. We maken het publiek attent op het belang van een goed ontworpen leefomgeving, stimuleren het maatschappelijke debat over het ontwerp van gebouwen/steden en verspreiden kennis over architectuur. Onze publicaties zijn een van de speerpunten om deze rol te vervullen. Voor de verdere professionalisering van zijn werking rond publicaties, is het VAi op zoek naar een deeltijdse medewerker voor logistieke en administratieve ondersteuning.
Functie
Als medewerker bied je binnen het team publicaties administratieve en logistieke ondersteuning. Je bent verantwoordelijk voor het stockbeheer en organiseert boekentransporten. Je behoudt het overzicht over onze boekenverkoop en inkomsten én volgt de samenwerking met onze boekendistributeur van nabij op: je verwerkt de bestelbonnen, levert binnen bepaalde deadlines informatiefiches voor nieuwe publicaties aan, enz. Je zorgt voor de administratieve opvolging van consignatiecontracten en samenwerkingsovereenkomsten met externe partijen. Daarnaast denk je actief mee over de promotie van onze publicaties.
Profiel
- Je hebt ervaring met administratief en logistiek beheer.
- Je bent nauwkeurig en efficiënt en werkt graag met cijfers.
- Je kan zowel autonoom als in team werken en kan verantwoordelijkheid opnemen voor bepaalde deelaspecten.
- Je bent taalvaardig en kan je vlot uitdrukken (mondeling en schriftelijk) in het Nederlands en Engels.
- Je werkt vlot met computerprogramma’s en Office-toepassingen.
- Ervaring in boekenverkoop en/of de uitgeverswereld is geen must maar wel een pluspunt, net als ervaring met grafische programma’s.
Aanbod
- Een deeltijds contract (0,6 VTE) bepaalde duur (12 maanden).
- Verloning volgens barema’s PC 329 – B1c.
- Vergoeding woon-werkverkeer met het openbaar vervoer of per fiets.
- Een boeiende en verrijkende job met een dynamisch en cultureel werkkader.
Solliciteren
Contactpersoon: Ilse Degerickx
Reageren voor: 03/06/2019

Stuur voor 3 juni 2019 jouw cv met een motivatiebrief van maximum 1 pagina per mail naar info@vai.be ter attentie van Ilse Degerickx. Voor verdere inlichtingen kan je ons contacteren op 03 242 89 70 of via mail (info@vai.be). Het Vlaams Architectuurinstituut staat open voor de inzet en het talent van iedereen.