Deeltijds Tijdelijk


Organisatie
Museum Leuven
Een wel bijzonder korte naam – M – voor een markant museum dat in het hartje van Leuven zijn rijke collectie en toonaangevende tentoonstellingen presenteert. Je vindt er een unieke mix van zowel oude en hedendaagse kunst: schilder- en beeldhouwkunst, fotografie, video en film, design en architectuur. M is een boeiende ontmoetingsplek waar voor iedereen iets te beleven valt en waar je altijd een nieuwe perspectief op de kunst en de wereld ontdekt. We doen dit niet alleen. Samen met partners uit verschillende sectoren creëren we ruimte voor innovatie. M heeft de afgelopen jaren zijn stempel gedrukt op het Vlaamse museumlandschap en bouwt verder aan zijn internationale ambities.
M wil zijn ambities kracht bijzetten door de aanwerving van een
MEDEWERKER HEDENDAAGSE KUNST (m/v/x)
Functie
Als medewerker hedendaagse kunst ondersteun je de afdeling op administratief, communicatief en organisatorisch vlak bij de realisatie van uiteenlopende projecten. Je volgt de planning van tentoonstellingen op. Je ondersteunt de afdeling bij het budgetbeheer. Je zorgt voor de doorstroming van informatie van de dienst naar de andere afdelingen. Je ondersteunt de afdeling bij vormgeving taken en maakt verslagen op van vergaderingen. Je schrijft en leest inhoudelijke teksten na in het kader van tijdelijke tentoonstellingen en draagt bij aan peerwerking, nieuwsbrieven, advertenties en netwerking. Je beheert het archief van de afdeling.
Profiel
Je hebt minimaal een diploma hoger secundair onderwijs. Ervaring is een pluspunt. Je kennis van hedendaagse beeldende kunst is een pluspunt. Je hebt een goede kennis van het Nederlands, kennis van Frans en Engels is een pluspunt. Je hebt een goede kennis van MS Office en kennis van InDesign is een meerwaarde. Je kan zelfstandig werken, je bent flexibel, je hebt een sterke interesse in museumwerking en je werkt graag in teamverband.
Aanbod
- een boeiende job in een moderne culturele organisatie
- een contract bepaalde duur (1/02/19 tem 31/07/19), met kans op verlenging, deeltijds (60%)
- een minimum bruto maandsalaris van 1.927,37 euro (voltijds, niveau C1, 0 jaar anciënniteit): uit de privésector kan tot 10 jaar anciënniteit in rekening gebracht worden, alle relevante werkervaring uit de overheidssector wordt meegenomen
- gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer, gratis groepsverzekering en maaltijdcheques
- er wordt een wervingsreserve aangelegd.
Solliciteren
Contactpersoon: Carine Van Dyck, verantwoordelijke bedrijfsorganisatie en personeel
Reageren voor: 23/12/2018

Interesse? De uitgebreide functiebeschrijving en de selectieprocedure vind je in de brochure op de website www.mleuven.be/nl/vacatures. Solliciteren kan je door het kandidaatstellingsformulier verplicht in te vullen (via een link op www.mleuven.be) en een kopie van je diploma te mailen naar sollicitatiesM@leuven.be, uiterlijk op zondag 23 december 2018. Op basis van een CV screening word je uitgenodigd voor een gesprek dat doorgaat in de week van 7 januari 2019.