Profiel

• Je bent iemand met zin voor samenwerken, klantgerichtheid, kwaliteit, nauwgezetheid en initiatief.
• Je hebt aantoonbare ervaring en technisch vakmanschap op het gebied van gebouw-beheer, technische installaties, logistieke ondersteuning en IT.
• Je woont in de nabijheid van Leuven en je bent bereid flexibel te werken. Dat betekent regelmatig weekend- en avondwerk.
• Je bent geïnteresseerd in kunst en cultuur, en wil samen met de organisaties van OPEK een fijne omgeving maken voor publiek, bezoekers en medewerkers.
• Je beschikt over een rijbewijs.

Organisatie

OPEK Openbaar Entrepot voor de Kusnten

OPEK is het Openbaar Entrepot voor de Kunsten, de bruisende cultuurplek aan de vaartkom en de thuis van kunsteducatieve organisaties Artforum/Urban Woorden, Bamm! en WISPER, de stadsgezelschappen Het nieuwstedelijk en fABULEUS, de theateropleiding LUCA Drama en het sociaal-artistiek atelier De FactorY.

Deze multifunctionele kunstenplek huisvest zeven culturele organisaties die er beschikken over kantoren, repetitieruimtes, ateliers, theaterzalen en opslagruimtes. Centraal in het gebouw ligt Café Entrepot dat extern uitgebaat wordt. De organisaties in OPEK hebben een koepel vzw opgericht die TPAKT heet en die instaat voor de exploitatie en het beheer van het gebouw.

Aanbod

TPAKT biedt jou:
Een contract van 80%.
Flexibiliteit in het bepalen van je werkmomenten.
Een verloning volgens barema A1 in PC329.
Er wordt rekening gehouden met relevante ervaring

Functieomschrijving

TPAKT vzw werft daarvoor een medewerker gebouwbeheer / logistiek aan met een contract van onbepaalde duur.
Jouw taken:
Je wordt het centrale aanspreekpunt voor technische en logistieke zaken in OPEK:
1. Coördinatie gebouw: je bent verantwoordelijk voor de onberispelijke staat van het gebouw, plant hiervoor werken en kiest voor de beste uitvoeringsmethode. Een aantal werken doe je zelf. Je bewaakt het budget en brengt verbetersuggesties uit.
2. Je bouwt een lange termijnrelatie uit met de interne (bewoners, huurders) en externe (overheid, leveranciers, partners) actoren.
3. Samen met de administratief medewerker behoud je het overzicht over de zaalplanning, signaleert problemen en bemiddelt bij planningsconflicten.
4. Je bent verantwoordelijk voor de productie van de zaalverhuur aan externen. Je staat in voor de logistieke planning bij zaalverhuur en het zaalgebruik bij evenementen (contact met klanten, opbouw en afbraak, voorzien technisch materiaal, plannen freelance techniekers, jobstudenten...). Je verzekert de ondersteuning bij deze evenementen en voert deze deels zelf uit.
5. Je geeft technische ondersteuning aan de bewoners.
6. Je bent in noodgevallen bereikbaar voor technische permanentie (bvb. bij een defecte lift).

Categorie
Techniek en productie
Type
Vast
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Vlaams-Brabant