Profiel

Je hebt minimaal een diploma hoger secundair onderwijs en kan al zeker twee jaar ervaring voorleggen in het organiseren van verschillende grote publieksevenementen.


Je hebt voeling met de bedrijfswereld en MICE-industrie.


Je bent commercieel ingesteld en denkt klantgericht.


In MS Office ben je helemaal thuis.


In het Nederlands druk je je vlot uit, kennis van Frans en/of Engels is een pluspunt.


Je kan ergens zelfstandig je schouders onder zetten, maar ook in een team is straffe dingen realiseren voor jou geen probleem.


Strakke deadlines motiveren je om er extra hard voor te gaan.


Last-minute veranderingen? Dat komt helemaal goed met jou.


En dat wil je allemaal het liefst doen op een plaats waar schoonheid en cultuur centraal staan.

Organisatie

M Leuven

Een wel bijzonder korte naam – M – voor een markant museum dat in het hartje van Leuven zijn rijke collectie en toonaangevende tentoonstellingen presenteert. Je vindt er een unieke mix van zowel oude en hedendaagse kunst: schilder- en beeldhouwkunst, fotografie, video en film, design en architectuur. M is een boeiende ontmoetingsplek waar voor iedereen iets te beleven valt en waar je altijd een nieuwe perspectief op de kunst en de wereld ontdekt. We doen dit niet alleen. Samen met partners uit verschillende sectoren creëren we ruimte voor innovatie. M heeft de afgelopen jaren zijn stempel gedrukt op het Vlaamse museumlandschap en bouwt verder aan zijn internationale ambities.

M zoekt (x/v/m)

Medewerker events a.k.a. organisatietalent met een hart voor mensen

Aanbod

Een boeiende job bij een warm team in een moderne culturele organisatie.


Een contract van onbepaalde duur (deeltijds, 80%). Een minimum bruto maandsalaris van 1.642,34 euro (deeltijds 80%, niveau C1, 2 jaar anciënniteit); uit de privésector kan 10 jaar anciënniteit in rekening gebracht worden, alle relevante werkervaring uit de overheidssector wordt meegenomen.


Gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer.


Groeps- en hospitalisatieverzekering.


Een aantrekkelijke vakantieregeling.


Maaltijdcheques van 8 euro per dag en jaarlijkse ecocheques.


Er is ruimte voor opleidingen. Je krijgt de ruimte om je vaardigheden verder te ontplooien.


Er wordt een wervingsreserve aangelegd.

Functieomschrijving

Gaat er een evenement door in M, dan ben jij degene die alles in goede banen leidt. Als Medewerker events binnen het team Aanvullende financiering en relatiebeheer, zorg je voor de organisatie van evenementen door derden in M. Dat doe je onder het goedkeurend oog van je diensthoofd. Als klanten vragen hebben, komen ze daarmee naar jou. Je onderhoudt dan ook met alle klanten - zowel bedrijven, instellingen, vzw’s als congresorganisatoren, maar ook eigen diensten van M - een goed contact en gaat aan de slag met hun specifieke noden. Je maakt iedereen warm voor de evenementen die je organiseert, zowel je collega’s als externe medewerkers. De events die jij organiseert wil niemand missen. Als Medewerker events sta je ook in voor de administratieve opvolging m.b.t. het event en locatiebezoeken. Je bent alert voor opportuniteiten zoals de verdere promotie van het museum als eventlocatie. De toekomstige uitdagingen op het vlak van digitalisering & hybride events wekken je nieuwsgierigheid en wil je graag mee uitwerken.

Categorie
Marketing & communicatie
Type
Vast
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Vlaams-Brabant