Organisatie

KU Leuven

De centrale Financiële Diensten (CFD) telt een 80-tal medewerkers die samen verantwoordelijk zijn voor: de financiële administratie, de begrotingsopmaak, het vermogensbeheer, de financiële opvolging van projecten en de centrale financiële rapportering van de universiteit.

Deze functie situeert zich binnen de dienst Debiteurenadministratie en -opvolging, dat deel uitmaakt van de Financiële Administratie. Je werkt samen met een 6-tal enthousiaste collega's die instaan voor het administratief beheer van het klantenbestand, de opvolging van verkoopfacturen, niet-toewijsbare ontvangsten, terugbetalingen, …

Functieomschrijving

Wil jij een essentiële rol spelen binnen dit team? In jouw ondersteunende functie zorg je er mee voor dat alles zo snel en efficiënt mogelijk verwerkt wordt.Je voornaamste taken zijn:

  • Het kwaliteitsvol beheren van de universiteitsbrede masterdata van onze klanten in SAP. Je krijgt hiervoor eerst een opleiding over onze klantenstamgegevens met toelichting over alle (fiscale) vereisten voor een correcte aanmaak. Je neemt gedurende deze opleiding gaandeweg zelfstandig taken op zodat je volledig ingewerkt raakt.
  • Het opvolgen van openstaande ontvangsten waarvoor je op zelfstandige basis, zowel schriftelijk als telefonisch, contact opneemt met de verscheidene interne en externe betrokkenen.
  • Het inhoudelijk opvolgen van subsidies en toelagebrieven conform interne procedures en fiscale regelgeving.
  • Het beantwoorden van diverse vragen via e-mail en telefoon.

Profiel

  • Je hebt een professionele werkhouding. Je bent administratief nauwkeuring en kan zowel zelfstandig als in team werken.
  • Je bent gesteld op een positieve werksfeer en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden.
  • Je bent klantvriendelijk, je stelt je graag dienstverlenend op en kan oplossingsgericht denken.
  • Je bent in het bezit van een diploma hoger secundair onderwijs; kennis van boekhouding is hierbij een pluspunt, of je bent gelijkwaardig door ervaring.
  • Voorts ben je vertrouwd met courante pc-toepassingen (zoals Word, Excel en Outlook), waarbij ervaring met SAP een mooie aanvulling is.
  • Tot slot heb je een zeer goede kennis van het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk, en beschik je over een goede kennis van het Frans en het Engels.

Herken jij je in deze beschrijving? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken!

Aanbod

Je komt terecht in een hecht team waar samenwerking, professionaliteit en een goede werksfeer hoog staan aangeschreven.

Wij bieden jou een vol- of deeltijdse (min 70%) tewerkstelling van onbepaalde duur. Ben je onmiddellijk inzetbaar in alle opdrachten van deze functie dan start je met een verloning in graad 4. Beloftevolle kandidaten die nog niet alle opdrachten meteen kunnen opnemen of nog een specifiek opleidingstraject moeten doorlopen starten met een verloning in graad 3.

Je kantoor is gelegen in de autoluwe omgeving in het historisch hart van Leuven. KU Leuven kiest voor een actief campusleven waarbij on campus werk evenwichtig gecombineerd kan worden met telewerk. We voorzien hiervoor een onkostenvergoeding. Bijkomend bieden wij o.m. een hospitalisatie- en groepsverzekering en een fietsvergoeding. Details omtrent de arbeidsvoorwaarden kan je terugvinden op onze jobsite.

Solliciteren

Meer inhoudelijke informatie rond de jobinhoud is te verkrijgen bij mevrouw Karolien Niclaes, karolien.niclaes@kuleuven.be of tel.: +32 16 37 72 06.

Meer informatie rond de procedure is te verkrijgen bij mevrouw Kim Lamproye, tel.: +32 16 37 92 11.

Solliciteren voor deze vacature kan tot en met 08/08/2024 via onze online sollicitatietoepassing

Reageren voor: 09/08/2024
Solliciteren

Meer inhoudelijke informatie rond de jobinhoud is te verkrijgen bij mevrouw Karolien Niclaes, karolien.niclaes@kuleuven.be of tel.: +32 16 37 72 06.

Meer informatie rond de procedure is te verkrijgen bij mevrouw Kim Lamproye, tel.: +32 16 37 92 11.

Solliciteren voor deze vacature kan tot en met 08/08/2024 via onze online sollicitatietoepassing

Reageren voor: 09/08/2024
Categorie
Financieel
Type
Vast
Tewerkstelling
80% - 100%
Regio
Vlaams-Brabant