Voltijds Vast


Organisatie
De Federatie van Socialistische Mutualiteiten van Brabant
De Federatie van Socialistische Mutualiteiten van Brabant biedt toegankelijke gezondheid aan iedereen en geniet het vertrouwen van meer dan 615.000 leden.

Functie
U maakt deel uit van een team dat instaat voor de telefonische eerstelijnsdienstverlening. Een opleiding op de werkvloer is voorzien.

Profiel
U volgde hoger secundair onderwijs, hebt een goede kennis van het Frans en bent bereid de inspanning te leveren om de toepasselijke regelgeving te assimileren. U bent contactvaardig, beantwoordt graag en met gepaste vriendelijkheid oproepen (100 en meer per dag). Ervaring in een contact (call) center is vereist.

De medewerker contact center wordt tewerkgesteld in de hoofdzetel te Brussel (op 5 minuten wandelafstand van het centraal station).
Aanbod
Wij bieden een marktconform loon, aangevuld met o.a. een 36-uren week, maaltijdcheques, dertiende maand en groeps- en hospitalisatieverzekering en een tewerkstelling in een gezonde organisatie met een aangenaam arbeidsklimaat.
Solliciteren
Contactpersoon: jobs@fsmb.be
Reageren voor: 02/07/2018

Richt uw kandidatuur met c.v aan FSMB, Directie Human Resources, Zuidstraat 111, 1000 Brussel of jobs@fsmb.be. De selectieproeven met de gekozen kandidaten vinden plaats op vrijdag 6 juli 2018