Organisatie

Bamm! vzw

Bamm! is een overkoepelende cultuureducatieve organisatie die ervoor wil zorgen dat alle kinderen en jongeren in Vlaanderen en Brussel inspirerende ontmoetingen hebben met kunst en erfgoed. Onder Bamm! vallen vier deelmerken: BAZART, AmuseeVous, Mooss en Mastiek.

Functieomschrijving

AmuseeVous eist ruimte op voor jongeren binnen de culturele sector. Van het opzetten van drempelverlagende evenementen (hello expo op Pukkelpop) tot het doorlichten van organisaties, we werken op verschillende fronten aan een culturele wereld die meer jongerenproof is.

Takenpakket
Sorry to disappoint you: een proper uitgelijnde vacature kennen we bij AmuseeVous niet, want het takenpakket bouwen we samen met jou. Er zijn wel enkele bouwstenen die de basis uitmaken van jouw takenpakket:

ON- & OFFLINE COMMUNICATIE <3
Van contentplanning tot contentcreatie (socials, site…), van een eerste brainstorm rond flyermateriaal tot voor de 3e keer proofreaden van een brochure, van persartikels tot posts op Insta: de on- en offline communicatie van AmuseeVous en haar projecten zit van a tot z onder jouw vleugels.

AUTHENTIEKE COPY & PAKKENDE VISUALS
Alle tekstjes die de stempel AmuseeVous zullen dragen, komen uit jouw pen. Je weet welke visuals je moet inzetten om op te vallen in de communicatiestroom. Je copy en beelden zetten AmuseeVous met een sterk imago in de buitenwereld.

STERKE COACHING SKILLS
Je gelooft in en geeft vertrouwen aan jongeren. In de projecten die AmuseeVous opzet, geven we de jongeren de touwtjes in handen. Ook op vlak van communicatie. Jij coacht hen binnen grote projecten zoals De Kotroute en Curating the Young en stuurt naast reminders ook graag hart-onder-de-riem-berichtjes.

COMMUNITYBUILDER
AmuseeVous ‘lives & breathes’ haar community, zowel online als offline. Die duurzame relatie onderhouden komt in jouw bakje te liggen. Je bouwt aan een veilig, kwalitatief en divers netwerk. Verbinding en safe(r) space zijn key.

JE BENT EEN FIXER
De termen ‘lastminute’, ‘oei, vergeten’ en ‘DRINGEND’ brengen je niet in instant stress. Je kan om met plannen die nooit volgens plan verlopen en bent flexibel om in het heetst van de strijd op zoek te gaan naar oplossingen.Profiel

BEN JIJ DE AV’ER* DIE WIJ ZOEKEN?

*AmuseeVous is geen sekte, hippie-club of fanatieke beweging, maar we staan wel ergens voor. Hoewel we op heel wat vlakken verschillen, zijn er duidelijke gemeenschappelijke delers:

› je hebt een passie voor kunst én voor jongeren, je bent gebeten door de missie van AmuseeVous en dat straalt van je af
› je draagt op jouw manier bij aan het behouden en uitwerken van AmuseeVous als safe space
› je kan meesurfen op het ritme van de vrijwilligers. Avond-en weekendwerk zijn geen probleem en je bent flexibel op vlak van werkuren én werkplaats

Belangrijk: AmuseeVous denkt niet in termen van ‘te weinig ervaring’ en selecteert al helemaal niet op basis van diploma. We kijken naar groeipotentieel, talent en een aanwezig kritisch buikgevoel. Let op! We willen geen copy-pastes van onszelf, laat dat duidelijk zijn. Het spreekt hopelijk voor zich dat je geen heteroseksueel wit middenklasse cisgendered profiel hoeft te hebben. Het ontbreekt ons team aan diversiteit en we geloven er sterk in dat die nodig is om van AmuseeVous op zoveel mogelijk vlakken een safe space te maken.


Aanbod

DATUM INDIENSTTREDING: Zo snel mogelijk

AANBOD

● Je komt terecht in het fijne team van Bamm!

● Een contract van onbepaalde duur voor 80%.

● B1c van PC 329.01 (maximum 5 jaar loonanciënniteit).

● Gratis woon-werkverkeer (woonplaats tot OPEK in Leuven/Kunsthal in Gent) met het openbaar vervoer.

● Ruime opleidings- en bijscholingskansen.

● Aangename vakantie- en recuperatieregeling.

● Mogelijkheid tot intekenen op een bedrijfs-gsm-abonnement.

Categorie
Marketing & communicatie
Type
Vast
Tewerkstelling
80% - 100%
Regio
Vlaams-Brabant