Organisatie

Kunsthal Extra City

Kunsthal Extra City toont hedendaagse beeldende kunst in een verwelkomende en unieke setting. Als middelgrote Antwerpse kunstorganisatie zijn we stevig verankerd in het Belgische artistieke ecosysteem en vormen we een uitdagende hub waar kunstenaars, kunstliefhebbers en stadsbewoners samenkomen.

Met een open blik, scherpe keuzes en aandacht voor de kunstenaar ontwikkelt Kunsthal Extra City relevante tentoonstellingen die complementair zijn aan andere kunstenorganisaties. Samen met ons publiek willen we verrast worden door artistieke, hedendaagse projecten die zich nadrukkelijk positioneren binnen een maatschappelijke, sociale of politieke context.

Impact op en zorgzaamheid voor het beeldende kunstenveld gaan hand in hand met een genereuze ontvangst van onze bezoekers. Zo creëren we een veilige omgeving voor meerstemmigheid, verbeelding, nieuwe ervaringen en eigenzinnige ideeën.

Functieomschrijving

Ben je gebeten door marketing en communicatie en is het je passie om bruggen te bouwen tussen kunst en het publiek? Bij Extra City sta je in voor de communicatie en de bezoekerservaring van A tot Z. Je combineert strategisch en uitvoerend werk en geniet van deze afwisseling.


- Je bent verantwoordelijk voor het communicatiebeleid en de merkstrategie en -identiteit.


- Je bedenkt nieuwe manieren om actief publiek te werven en voorziet hiervoor het gepaste aanbod (bv. scholen, bedrijven…).


- Je staat in voor de productie en opvolging van de online en offline communicatie en beheert je eigen budget. Je stuurt daarbij de grafische vormgever, drukker en (eventuele) andere freelancers aan.


- Je ontwikkelt een pers- en advertentiestrategie, voert onderhandelingen met mediapartners en volgt deze op.


- Je redigeert en schrijft teksten voor de website, nieuwsbrief, affiches, flyers, tentoonstellingsbrochures, persberichten, etc...


- Je stuurt de onthaalmedewerker (BIS-stagiaires) aan i.f.v. een warm en professioneel onthaal en coördineert de rondleidingen.

Profiel

- Je staat voluit achter de missie en visie van de kunsthal, en wil in een klein en enthousiast team bijdragen aan de realisatie van de doelstellingen van de organisatie. Je draagt de waarden en de missie van de organisatie mee uit.


- Je hebt een brede kijk op marketing en communicatie en ervaring met het opstellen en uitvoeren van marketingplannen en mediacampagnes.


- Je weet hoe je een persnetwerk moet onderhouden en uitbreiden


- Je hebt plezier in het schrijven van duidelijke, heldere teksten en kan de essentie van een verhaal vatten voor een breed publiek. Tegelijk ben je een taalpurist en kijk je elke komma na: juist is juist.


- Je bent vertrouwd met sociale media en het beheer van websites, nieuwsbrieven, klantenbestanden, etc.


- Je bent geboeid door mensen en kan denken vanuit het publiek. Je hebt een klantvriendelijke instelling.


- Je hebt een gezonde interesse in cultuur, bent vertrouwd of hebt voeling met hedendaagse beeldende kunst.


- Je hebt een hands-on mentaliteit, weet van aanpakken en kan zelfstandig en in teamverband werken.


- Je bent flexibel (occasioneel avond- of weekendwerk).


- Je spreekt en schrijft vlot Nederlands en Engels.


- Je beschikt over een bachelor- of masterdiploma in een marketing- of communicatierichting en hebt minstens 3 jaar relevante ervaring.

Aanbod

- Een deeltijds contract van onbepaalde duur (80%).


- Een functie binnen een geëngageerd team met een vlakke structuur, in een dynamische, artistieke omgeving.


- Een gevarieerd takenpakket met verantwoordelijkheid en autonomie.


- Verloning volgens Paritair Comité 329.01, barema B1c, met behoud van relevante anciënniteit (maximaal 10 jaar anciënniteit mee te nemen).


- Maaltijdcheques, eindejaarspremie, vergoeding woon-werkverkeer.


- Onmiddellijke indiensttreding.


Kunsthal Extra City maakt geen onderscheid tussen kandidaten op basis van gender, leeftijd, etniciteit, of beperking.

Solliciteren

Solliciteren kan tot en met 4 november.

Bezorg een motivatiebrief en curriculum vitae aan Joachim Naudts, via info@extracity.org . Voor vragen i.v.m. de vacature kan u terecht bij joachim.naudts@extracity.org

Reageren voor: 05/11/2021
Solliciteren

Solliciteren kan tot en met 4 november.

Bezorg een motivatiebrief en curriculum vitae aan Joachim Naudts, via info@extracity.org . Voor vragen i.v.m. de vacature kan u terecht bij joachim.naudts@extracity.org

Reageren voor: 05/11/2021
Categorie
Marketing & communicatie
Type
Vast
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Antwerpen