Voltijds Vast


Organisatie
Stad Leuven - cultuur - Bibliotheek
Functie
Als medewerker bibliotheek zorg je voor een kwaliteitsvol onthaal van de bezoekers. Je begeleidt hen in hun zoektocht naar het juiste materiaal (boek, CD,…) of de juiste informatie. Je bent het aanspreekpunt voor de bezoeker die je bij vragen of problemen op een vlotte, efficiënte en klantgerichte manier helpt. Daarnaast doe je administratieve taken met het oog op een goede bibliotheekwerking (vb. het verwerken van reservaties). Deze opdrachten voer je nauwgezet uit in samenwerking met je collega’s.
Je werkt voornamelijk in de bibliotheek van Leuven en frequent in de filialen van de deelgemeenten of de bibliobus, occasioneel op externe locaties tijdens evenementen.
Je vindt een uitgebreide functieomschrijving in deze link
https://www.leuven.be/vacature-medewerker-bibliotheek
Profiel
Je hebt een diploma hoger secundair onderwijs gecombineerd met een eerste professionele ervaring als bibliotheekmedewerker of je volgde een bibliotheekopleiding.
Bovendien ben je bereid om op 1 of meer weekavonden en regelmatig in het weekend te werken. Je bent een nauwgezette, klantvriendelijke medewerker die de trends in het bibliotheekwezen volgt.
Aanbod
Aanleg statutaire wervingsreserve
Je verdient tussen € 1889,55 en € 3060,93 per maand voor een voltijdse functie. Voor de loonberekening nemen we werkervaring bij de overheid volledig over en relevante beroepservaring uit de privésector voor maximaal 10 jaar. Een loonsimulatie vraag je aan via sollicitaties@leuven.be.
Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
Extralegale voordelen: maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding of gratis openbaar vervoer van en naar het werk, 35 vakantiedagen voor een voltijdse functie (afhankelijk van je werk in het vorige jaar) ...
Solliciteren
Contactpersoon: sollicitaties@leuven.be
Reageren voor: 26/04/2018

Met alle gevraagde documenten en via het sollicitatieformulier dat je vindt onder https://www.leuven.be/vacature-medewerker-bibliotheek