Deeltijds Vast


Organisatie
publiq vzw
publiq is specialist in vrijetijdscommunicatie en marketing van het gevarieerde vrijetijdsaanbod. Op vraag van de Vlaamse overheid laten we zoveel mogelijk mensen proeven van het vrijetijdsaanbod in Vlaanderen en Brussel. Onze organisatie telt een 50-tal creatieve medewerkers die op hun beurt samenwerken met uiteenlopende partners voornamelijk uit de IT, overheid en mediasectoren. publiq faciliteert het publiek vrijetijdsleven door ervoor te zorgen dat mensen en activiteiten elkaar vinden.

Drijfveren voor publiq:
Ruimte bieden voor mensen en persoonlijke ontplooiing
Samen werken aan inspirerende oplossingen
Beloftes waarmaken
Grenzen verleggen bij onszelf, onze partners en het publiek
Maatschappelijk relevante en breed inzetbare instrumenten leveren.
Functie
Binnen haar customer support team zoekt publiq een medewerker voor 1st line die tijdens weekend-en feestdagen de eerstelijnsondersteuning voor museumPASSmusées kan verzorgen.

Als 1st line medewerker ben je het eerste contactpunt (telefonisch, per mail of via sociale media) van musea en museumpasshouders. Samen met je collega's van het operations team ga je op zoek naar antwoorden op hun vragen en eventuele problemen.

Je werkt standaard op zaterdag en zondag, aangevuld met een halve dag per week naar keuze. De weekenddagen kan je van thuis uit werken.

Je rapporteert aan de Operations Manager.

TAKENPAKKET:
- Je staat in voor een kwaliteitsvolle service naar en de tevredenheid van onze gebruikers.
- Je beantwoordt, zowel in het Nederlands als in het Frans, een ruim spectrum aan vragen van uiteenlopende gebruikers over museumPASSmusées en daaraan gelinkte producten zoals UiTdatabank en UiTiD.
- Je logt en volgt de vragen op via een centraal helpdesksysteem (Zendesk).
- Je documenteert, reproduceert en vat problemen hierbij zo samen dat het technische team het probleem of verbetering begrijpt.
- Je zoekt in overleg met collega's actief naar oplossingen en vertaalt technische informatie op zodanige manier dat de eindgebruiker je begrijpt.
- Je draagt bij tot het voortdurend verbeteren van onze producten en hun klanttevredenheid via periodieke analyses van vragen die je krijgt.
-Je deelt verworven inzichten met collega's en formuleert adviezen voor structurele verbeteringen in processen, producten, communicatie en documentatie.
- In geval van ernstige problemen volg je nauwgezet de afgesproken procedures en ga je doortastend te werk om zo snel mogelijk een kwaliteitsvolle oplossing te vinden voor onze klanten. Je neemt deel aan initiatieven die deze procedures steeds verder op punt zetten.

Je opdrachten kunnen uitgebreid worden naar andere producten van publiq naarmate de team flexibiliteit en de bedrijfscontext dit vereist.
Profiel
Competentievereisten en kwaliteiten:

Uitstekende communicatievaardigheden:
- Je bent vlot tweetalig in het Nederlands en het Frans, zowel mondeling als schriftelijk. Duitse talenkennis is een plus.
- Je kan problemen, klantenwensen en complexe, technische oplossingen communiceren en vertalen naar eindgebruikers en een productteam.

-Oplossingsgericht:
- Je hebt een klant- en oplossingsgerichte attitude.
- Je bent in staat vlug in te schatten welke problemen je zelf kunt oplossen en welke je doorgeeft aan je gespecialiseerde collega's.

Zelfsturing:
- Je kan zelfstandig zonder veel supervisie werken en behoudt het overzicht.
- Je kan situaties en risico's goed inschatten en volgt plichtbewust de afgesproken procedures en processen.

Team player:
- Je kan samenwerken met collega's met verschillende profielen.
- Je bent vlot aanspreekbaar, zowel online als offline.
- Je deelt je ervaringen met je collega's binnen het team.

Openstaan voor (informatie)technologie:
- Je kan werken met of hebt interesse in de back end technologieën die gebruikt worden bij de verschillende platformen van publiq (XML, REST, JSON, database,...).
- Je kan of leert werken met de moderne B2B en B2C communicatiemiddelen.
- Je krijgt energie van een werking met een hoge hartslag en kan goed om met verandering.
- Je hebt voeling met de vrijetijds- en cultuursector.

Is een pluspunt maar niet noodzakelijk:
- Mondelinge en schriftelijke kennis in het Duits.
- Kennis door studie of toegepaste ervaring met IT product management.
Aanbod
Een halftijds contract van onbepaalde duur.

Je werkt standaard op zaterdag en zondag van 9-17u (van thuis), aangevuld met een halve dag naar keuze tijdens de week. De eerste weken doe je geen weekendwerk, maar ben je 2.5 dagen op kantoor tijdens de week om opgeleid te worden door je collega's.

Werk bij een jonge, dynamische organisatie in hartje Brussel (Kanaal/Dansaert).
Marktconformloon in overeenstemming met je ervaring en competenties, maaltijdscheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, interessante verlofregeling en gratis woon-werkverkeer met openbaar vervoer.
Solliciteren
Contactpersoon: Karen Schilders
Reageren voor: 31/07/2018

Stuur je motivatiebrief en cv aan Karen Schilders (karen.schilders@publiq.be). Solliciteren voor 31/07/2018