Organisatie

Kunnig

Kunnig is een maatwerkbedrijf en staat voor sociaal-economisch en duurzaam ondernemen. Als maatwerkbedrijf stellen we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te werk. Enerzijds geven we kansen tot zinvolle arbeid aan mensen met verminderde kansen op de arbeidsmarkt, anderzijds bieden we meerwaarde aan onze klanten.

We voeren een gelijkekansenbeleid. We werven aan op basis van competenties en talenten. We stimuleren diversiteit en hechten veel belang aan een inclusieve werkomgeving met gelijke kansen - ongeacht gender, functiebeperking, afkomst, ... Wij moedigen mensen met een diverse achtergrond aan om te solliciteren.

Functieomschrijving

Kunnig zoekt een enthousiaste teamleider die een team van (+/- 2 tot 15) maatwerkers aanstuurt. Je gaat met je team naar klanten om diverse opdrachten uit te voeren.

Geniet je van werken met mensen met unieke talenten? Bewaar jij de rust in uitdagende situaties? Communiceer jij duidelijk en correct? Steek je graag de handen uit de mouwen?

Vier keer volmondig ja? Dan is deze vacature een match op jouw maat!

Profiel

 • Als meewerkend teamleider werk je samen met je team aan opdrachten.
 • Mensen motiveren en hen zaken aanleren geeft je energie. Je observeert en begeleidt je ploeg van maatwerkers intensief.
 • Omgaan met weerstand en feedback geven, dat kan jij makkelijk. Je stemt je stijl van leidinggeven af op de situatie.
 • Je kan omgaan met onvoorspelbare situaties die klanten en projecten met zich meebrengen.

Kan je niet alle bovenstaande punten afvinken? Dat betekent niet dat je niet zou voldoen. Vertel ons hoe je hierin kan groeien.

Dit zijn echte musts:

 • Je bent flexibel qua start- en einduren (binnen kantooruren), je werkt met verschillende teams en bij diverse klanten. Elke dag is anders, dat garanderen we!
 • Je hebt een rijbewijs B en rijdt als bestuurder met je ploeg naar de klant.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands.

Aanbod

 • We zijn een organisatie die maatschappelijk verantwoord onderneemt. Je werkt dus in een organisatie met economische én maatschappelijke meerwaarde.
 • Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien. We ondersteunen je hierin door opleiding, coaching en training op de werkvloer aan te bieden.
 • Een boeiende en gevarieerde functie als bediende met ruimte voor initiatief om mee te bouwen aan de verdere professionalisering van Kunnig.
 • Een voltijds contract van onbepaalde duur.
 • Je krijgt bij ons extra vakantiedagen, een hospitalisatieverzekering, elektronische maaltijd- & ecocheques, woon-werkvergoeding, een 13de maand en een septemberpremie.
Solliciteren

Voor vragen over de functie kan je contact opnemen met Luna Leys op 03 432 88 87 of via luna.leys@kunnig.be.

Solliciteren via mail met CV en motivatiebrief naar hr@kunnig.be.

Reageren voor: 16/08/2024
Solliciteren

Voor vragen over de functie kan je contact opnemen met Luna Leys op 03 432 88 87 of via luna.leys@kunnig.be.

Solliciteren via mail met CV en motivatiebrief naar hr@kunnig.be.

Reageren voor: 16/08/2024
Categorie
Andere
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Antwerpen