Organisatie

Vrijwilligerspunt - Stad Gent

Het Vrijwilligerspunt Gent is een dienstverlening van de Stad Gent. We streven naar toegankelijk, divers, open en kwaliteitsvol vrijwilligerswerk in Gent en informeren, ondersteunen en adviseren Gentse organisaties die met vrijwilligers (willen) werken en alle (kandidaat)vrijwilligers die aan de slag willen in Gent.

Functieomschrijving

In het najaar gaat het Vrijwilligerspunt On Tour! Tussen september en december zitten we geregeld in de Brugse Poort om promotie te voeren voor vrijwilligerswerk. We geven er ook informatie over de werking van het Vrijiwilligerspunt, en hoe wij kunnen ondersteunen richting het juiste engagement. We trekken naar de wijk, gaan langs bij organisaties, zijn aanwezig op feesten, enzovoort.


Profiel

Ben je overtuigd van de meerwaarde van vrijwilligerswerk?

Heb je zin om mee promo te voeren? Contacteer ons en we geven je graag meer info!

Aanbod

Je trekt erop uit met het Vrijwilligerspunt en medevrijwilligers. Daarbij word je goed gesoigneerd. Je krijgt een vergoeding voor eventuele kosten, we voorzien drinken en garanderen een goede sfeer.

Ook de praktische omkadering zal in orde zijn. We voorzien alle nodige documenten en zorgen dat je verzekerd bent tijdens je bijdrage.

Solliciteren

Neem contact op met Els Vandenbussche van het Vrijwilligerspunt:

0471 64 35 41

els.vandenbussche@stad.gent

Reageren voor: 31/10/2023
Solliciteren

Neem contact op met Els Vandenbussche van het Vrijwilligerspunt:

0471 64 35 41

els.vandenbussche@stad.gent

Reageren voor: 31/10/2023
Categorie
Marketing & communicatie
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Freelance
Regio
Oost-Vlaanderen