Profiel

Ervaring bij het ondersteunen van evenementen is een pluspunt. Je hebt materiaalkennis en kennis van behandelings- en aansluitingsmodaliteiten van AV-materiaal. Je hebt een uitstekende kennis van Nederlands, kennis van het Frans en Engels vormen een meerwaarde. Je bent in het bezit van rijbewijs B. Weekendwerk maakt deel uit van het reguliere werkrooster. Extra werkuren komen bovenop het reguliere werkrooster voor activiteiten die plaatsvinden buiten de gewone openingsuren.

Organisatie

Museum Leuven
Een wel bijzonder korte naam – M – voor een markant museum dat in het hartje van Leuven zijn rijke collectie en toonaangevende tentoonstellingen presenteert. Je vindt er een unieke mix van zowel oude en hedendaagse kunst: schilder- en beeldhouwkunst, fotografie, video en film, design en architectuur. M is een boeiende ontmoetingsplek waar voor iedereen iets te beleven valt en waar je altijd een nieuwe perspectief op de kunst en de wereld ontdekt. We doen dit niet alleen. Samen met partners uit verschillende sectoren creëren we ruimte voor innovatie. M heeft de afgelopen jaren zijn stempel gedrukt op het Vlaamse museumlandschap en bouwt verder aan zijn internationale ambities. M wil zijn ambities kracht bijzetten door de aanwerving van een Logistiek medewerker evenementen (m/v/x)

Aanbod

- een boeiende job in een moderne culturele organisatie
- een contract van onbepaalde duur, deeltijds (75%)
- een minimum bruto maandsalaris van 1.891,81 euro (voltijds, niveau D1, 0 jaar anciënniteit): uit de privésector kan tot 10 jaar anciënniteit in rekening gebracht worden, alle relevante werkervaring uit de overheidssector wordt meegenomen
- gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer, hospitalisatieverzekering, gratis groepsverzekering en maaltijdcheques
- er wordt een wervingsreserve aangelegd.

Functieomschrijving

Je staat in voor de opbouw, afbraak en technische ondersteuning van de events. Als materiaalbeheerder verzorg je de ordelijkheid en netheid van de materialen en de stockeerruimtes. Je maakt leveranciers en gebruikers wegwijs naar de eventruimtes. Je volgt de sluitingsprocedure van het museum op na evenementen. Je reageert op noodgevallen en alarmen volgens vooropgestelde procedures.
Categorie
Techniek en productie
Type
Vast
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Vlaams-Brabant