Organisatie

Voetvolk

Voetvolk (°2007) is het dansgezelschap van danseres/choreografe Lisbeth Gruwez en muzikant/componist Maarten Van Cauwenberghe. Het duo maakte al meer dan tien voorstellingen, waaronder It’s going to get worse and worse and worse, my friend (2012), AH/HA (2014), Lisbeth Gruwez dances Bob Dylan (2015), We’re pretty fuckin’ far from okay (2016), The Sea Within (2018) en Piano Works Debussy (2020). Hun shows reisden al de halve wereld rond en werden o.m. geselecteerd voor het Festival d’Avignon, Julidans, Tanz im August, Dance Umbrella en de Biënnale van Venetië.

Lisbeth en Maarten worden ondersteund door een klein team, bestaande uit een dramaturg, een productie- & tourmanager en een communicatieverantwoordelijke.

Functieomschrijving

  1. Over de vacature

In het komend seizoen zijn we op zoek naar een ervaren lichttechnieker met kennis van GrandMA om mee te touren met ons gezelschap. Het gaat om minstens 0,5 VTE van januari tot en met mei.


Taken
Je organiseert, plant, coördineert en communiceert het technische aspect van voorstellingen op locatie, inclusief op- en afbouw. Hierbij stuur en motiveer je de lokale technische ploeg.
Je coördineert het technische verloop van de voorstellingen en staat in voor de lichttechniek.
• Je vormt de brug tussen het artistieke team en technische medewerkers ter plaatse en/of freelancers.


Profiel

    • Je hebt ervaring als lichttechnieker, in het bijzonder met GrandMA.
  • Je bent een gedreven en zeer zelfstandig persoon met interesse in de hedendaagse podiumkunsten, dans in het bijzonder.
  • Je communiceert vlot en proactief, zowel binnen als buiten het team.
  • Je ziet werk en gaat proactief op zoek naar kansen.
  • Je bent organisatorisch zeer sterk.
  • Je bent flexibel en stressbestendig.

Aanbod

Verloning volgens PC304, loonklasse A.

Solliciteren

Vragen of interesse? Neem contact op met onze general manager Maarten Van Cauwenberghe via vacature@voetvolk.be. Voeg bij interesse je cv en een korte motivatie als bijlage.

Reageren voor: 31/10/2021
Solliciteren

Vragen of interesse? Neem contact op met onze general manager Maarten Van Cauwenberghe via vacature@voetvolk.be. Voeg bij interesse je cv en een korte motivatie als bijlage.

Reageren voor: 31/10/2021
Categorie
Techniek en productie
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Andere