Profiel

Je bent student die graag in het weekend iets wil bijverdienen, je bent volwassen en wil naast je weekjob een extra uitdaging of je bent gepensioneerd en wil graag uw tijd spenderen door uw muzikale kennis over te brengen aan kinderen/jongeren. Een pedagogische opleiding is niet noodzakelijk. Iedereen die voldoende kennis heeft om kinderen/jongeren op een leuke manier noten aan te leren is welkom.

Organisatie

JMA Allegro - Muziekschool Brugge

In een jeugdmuziekatelier staat de leerling centraal en worden de muzieklessen gegeven op maat en naar de interesse van de leerlingen. Wie bieden 3 jaar notenleer/amv aan. Vanaf het tweede jaar kunnen leerlingen een instrument bijnemen.

Een jeugdmuziekatelier of kortweg JMA staat open voor iedereen die graag noten wil leren en/of een instrument wil leren bespelen.

Aanbod

Wij bieden een belastingvrije en competitieve vergoeding (vrijwilligersstatuut) aan per voormiddag, alsook voor de voorbereiding. Daarnaast kom je in een gemotiveerd team van lesgevers terecht.

Functieomschrijving

Je geeft gedurende 28 zaterdagvoormiddagen (september-mei) telkens 1.30 uur klassikaal notenleer/amv aan kinderen. Er is een handboek en handleiding ter beschikking. Elke leerling beschikt over een kofferklokkenspel. Je krijgt een interessante en belastingvrije vergoeding per voormiddag en je wordt ook vergoed voor de voorbereiding.

Solliciteren

Contactpersoon: Marlies Vereecke

Reageren voor: ASAP

Per mail: info@jma-allegro.be Per telefoon: 0485/ 112 654

Reageren voor: 31/08/2021
Solliciteren

Contactpersoon: Marlies Vereecke

Reageren voor: ASAP

Per mail: info@jma-allegro.be Per telefoon: 0485/ 112 654

Reageren voor: 31/08/2021
Categorie
Vorming en onderwijs
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
West-Vlaanderen