Organisatie

Muziekschool JMA-Allegro

In een jeugdmuziekatelier staat de leerling centraal en worden de muzieklessen gegeven op maat en naar de interesse van de leerlingen.

Een jeugdmuziekatelier of kortweg JMA staat open voor iedereen die graag noten wil leren en/of een instrument wil leren bespelen.

Functieomschrijving

Je geeft gedurende 28 zaterdagvoormiddagen telkens 20 minuten individueel drumles aan kinderen/jongeren. Op een voormiddag krijg je ongeveer 12 leerlingen met diverse niveaus. Je kunt de lessen vrij invullen in overleg met de leerling. Je krijgt een interessante en belastingvrije vergoeding per voormiddag.

Profiel

Je bent student die graag in het weekend iets wil bijverdienen, je bent volwassen en wil naast je weekjob een extra uitdaging of je bent gepensioneerd en wil graag uw tijd spenderen door uw muzikale kennis over te brengen aan kinderen/jongeren. Een pedagogische opleiding is niet noodzakelijk. Iedereen die voldoende kennis heeft om kinderen/jongeren op een leuke manier drum te leren is welkom!

Aanbod

Wij bieden een belastingvrije en competitieve vergoeding (vrijwilligersstatuut) aan per voormiddag. Daarnaast kom je in een gemotiveerd team van lesgevers terecht.

Solliciteren

Contactpersoon: Marlies Vereecke

Reageren voor: ASAP

Per mail: info@jma-allegro.be Per telefoon: 0485/ 112 654

Reageren voor: 01/09/2022
Solliciteren

Contactpersoon: Marlies Vereecke

Reageren voor: ASAP

Per mail: info@jma-allegro.be Per telefoon: 0485/ 112 654

Reageren voor: 01/09/2022
Categorie
Vorming en onderwijs
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
West-Vlaanderen