Organisatie

Harteklop vzw

Harteklop is een alternatieve muziekschool in Nieuw-Gent, waar passie en spelplezier voorop staan. In de lessen wordt er veel rekening gehouden met de interesses en het tempo van de leerlingen. Er is geen vast programma met verplichte vakken, maar in overleg met de leerling worden de lessen opgebouwd.

Functieomschrijving

We zoeken iemand die de groepscursus gitaar voor volwassen beginners wil geven. Dit houdt in: basisakkoorden aanleren aan een groep volwassenen (min. 4 tot max. 6 deelnemers).

Hierbij is het fijn als je inspeelt op de interesses van de leerlingen en er in de mate van het mogelijke nummers in verwerkt die ze graag horen.

De basiscursus gitaar is een gezellige kampvuur-gerichte lessenreeks, waarbij de bedoeling is dat gemotiveerde beginners tegen het einde van de reeks toch al wat eenvoudige liedjes in de vingers hebben.

Daarnaast kan je ook nog individuele instrumentlessen geven als je dat wil.

Profiel

- Je hebt ruime ervaring met gitaar
- Je vindt het leuk om met een (kleine) groep te werken
- Je bent enthousiast om je muziekpassie door te geven aan anderen
- Je houdt rekening met de interesses en wensen van de leerlingen
- Je bent gemotiveerd om je stijl van les geven verder te ontwikkelen
- Het is niet noodzakelijk om al ervaring met lesgeven te hebben, als je voldoende gemotiveerd bent om er werk van te maken.

Aanbod

De vergoeding wordt uitbetaald in de vorm van een forfaitaire onkostenvergoeding voor vrijwilligers en bedraagt 10 €/u voor lessen aan 1 of 2 personen, 13 €/u voor trioles en 15 €/u voor groepslessen vanaf 4 personen.

Categorie
Vorming en onderwijs
Type
Vast
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Oost-Vlaanderen