Profiel

Je bent enthousiast, open en sterk in omgang met kinderen tussen 10 en 12 jaar. Je bent stipt en komt je afspraken na. Je hebt de nodig kennis om de lessen zelfstandig te kunnen voorbereiden en de kinderen te begeleiden.

Organisatie

Wilde Raven vzw
Elke woensdag ontvangt het Oude Badhuis 40 kinderen om een leuke namiddag vol plezier en creativiteit te beleven. Na school komen de kinderen naar het Oude Badhuis en eten samen een kom soep. Nadien wordt er van 13.00 tot 14.00 samen gespeeld. Aansluitend volgen de kinderen een atelier dans, muziek of beeld tot 16.00. Voor één van deze creatieve ateliers zoeken we een nieuwe lesgever.

Aanbod

Je geeft elke woensdag, behalve tijdens schoolvakanties, het atelier media/beeld van: december 2019 of januari 2020 tot en met mei 2020. Je komt terecht in een creatieve ploeg van 4 lesgevers. Ben je student wordt je als jobstudent ingeschreven. Andere mogelijkheden van verloning bespreken we graag met je.

Functieomschrijving

Vanaf december zoeken we voor het atelier media/beeld voor het vijfde en zesde leerjaar een enthousiaste lesgever. Je geeft aan een kleien groep kinderen wekelijks van 14.00 tot 16.00 les. Het atelier zet vooral in op media, zo maken de kinderen dit jaar een korte film en werken ze rond sociale media, fotografie en in mindere mate ook beeldend. Deze lessen bereid je zelfstandig voor.
Categorie
Artistiek
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Antwerpen