Deeltijds Tijdelijk


Organisatie
Kunstacademie Zwevegem
De kunstacademie is een academie voor muziek, woord en beeldende kunsten.
www.kunstacademiezwevegem.be
Functie
Als leerkracht beeldende kunst maak je deel uit van een team van 38 leerkrachten, gespreid over woord, muziek en beeldende kunst.
Het projectatelier geeft de leerlingen de kans om te proeven van en zich te verdiepen in 2D en 3D monumentale kunsten. Hierin kan aandacht zijn voor vlak en ruimtelijk werk, maar ook voor digitale en experimentele kunstvormen.
De leerkracht is een coach in het proces, gedreven mentor en vaktechnische duizendpoot die de leerlingen in hun creatieve keuzes begeleidt. Verder zoekt de leerkracht naar interne en externe samenwerkingsmogelijkheden om de projecten van de leerlingen optimaal te kunnen verwezenlijken.
Profiel
Je geeft projectatelier in de 4de graad.
Je draagt bij tot de artistieke ontplooiing van de volwassen leerlingen.
Je woont de vergaderingen en overlegmomenten bij gedurende het academiejaar.
Je neemt deel aan de opendeurdag of andere toonmomenten.
Je kan een jaarplan opmaken op basis van het leerplan OVSG.
Samenwerken in teamverband is een evidentie voor jou.
Je bent een full-option leerkracht: lesopdracht, overleg, engagement voor de hele school, voorbereiding, nazorg horen bij je totaalpakket.
Aanbod
Projectatelier voor de 4de graad op dinsdag van 13.30-17.00u in de hoofdschool. Adres: Otegemstraat 238 te Zwevegem.

Opdracht is 4/20.
Solliciteren
Contactpersoon: Heidi De Clercq
Reageren voor: 27/06/2018

Contactpersoon: Heidi De Clercq, heidi.declercq@kazwevegem.be Reageren voor 27 juni 2018 Sollicitatievoorwaarden: Je bent in het bezit van een bekwaamheidsbewijs dat geschikt is voor leerkracht BAK 4de graad projectatelier deeltijds kunstonderwijs en dat erkend is door het ministerie van onderwijs. Meer info vind je op http://www.agodi.be/dko-bekwaamheidsbewijzen-en-concordanties-2018 Interesse? Bezorg je CV en motivatie aan Heidi De Clercq. Na selectie op basis van CV en motivatie word je uitgenodigd voor een gesprek 3 en 5 juli 2018.