Deeltijds Stage


Organisatie
Children are Composers
Children are Composers vindt dat ieder kind recht heeft om op een leuke manier muziek te ontdekken en zo creatief te ontplooien. CaC is een online muziekprogramma voor kinderen van 3-7 jaar om op een speelse en creatieve wijze de muziektaal te leren samen met hun ouders. Na 12 afleveringen kennen zij de muziektaal: noten, ritme, harmonie en kunnen ze zelf een lied schrijven. De jonge kinderen hebben iedere aflevering een ander instrument ontdekt en leren door middel van componeren. Nog voor ze kunnen lezen en schrijven op school, genieten zij van de universele muziektaal!
Functie
Wij zoeken een gedreven en gepassioneerde stagiair om "Children are Composers" verder uit te breiden en Children are Composers wereldwijd op de kaart te zetten. Ben jij ambitieus, punctueel, leergierig en enthousiast om ons topteam te vervoegen? ben je een vlotte schrijver en creatief in de aanpak van sociale media en andere communicatiekanalen? Kan jij mee een marketing-campagne aansturen? Dan ben jij wie we zoeken.
Profiel
Wil jij mee zorgen dat Children are Composers wereldwijd op de kaart wordt gezet?- communicatie in het Nederlands en Engels- artikels schrijven- meewerken aan een innovatief marketingplan- communicatiestrategie mee uitwerken... zowel een creatieve, praktische als logistieke duizendpoot
Aanbod
Je komt terecht in een onderneming in volle beweging, waar je heel concreet bijdraagt aan onze missie. Wij gaan in mei wereldwijd dus als je mee op de kar springt, zijn er veel doorgroeimogelijkheden.
Solliciteren
Contactpersoon: Hanne Deneire
Reageren voor: 15/04/2018

Als je geïnteresseerd bent in de functie en ons team wil versterken dan vragen we je om je cv en motivatie toe te lichten in een e-mail. Stuur deze naar Hanne Deneire, hanne@house-of-music.be