Organisatie

World Choir Games (Koor&Stem)

Wil je graag een waardevolle bijdrage leveren aan de World Choir Games? Dan is je opgeven als vrijwilliger een logische stap. Elk engagement, groot of klein, maakt een verschil. Bij de World Choir Games kan je je op vele manieren engageren!

Functieomschrijving

‘Koorbegeleider’ zijn houdt in dat je het vaste aanspreekpunt wordt van een buitenlands koor dat aan de World Choir Games deelneemt en dat je het koor vergezelt tijdens al hun World Choir Games-activiteiten in Antwerpen, Gent of elders in Vlaanderen. Belangrijk voor deze functie is dat je over een gezonde dosis enthousiasme beschikt, een goede timekeeper bent, een behoorlijke kennis hebt over de bereikbaarheid van de verschillende locaties en beschikt over een degelijke basiskennis Engels en/of een andere taal (indien je wenst, word je gekoppeld aan een koor dat die taal spreekt). Voor grote koren (meer dan 50p) zoeken we duo’s.


Je kan je opgeven als koorbegeleider in Antwerpen of Gent. Dat betekent dat het koor logeert in één van beide steden en dus elke dag Antwerpen of Gent als vast vertrek- en eindpunt heeft. Het kan zijn dat je met je koor voor een bepaalde activiteit naar de andere stad moet of hen zelfs buiten deze twee steden naar een vriendschapsconcert elders in Vlaanderen begeleidt. Je shift start van zodra het koor dient te vertrekken naar hun eerste activiteit en eindigt pas nadat hun dagprogramma is afgerond.


Profiel

Je blijft de volledige deelnameperiode van het koor toegewezen aan hetzelfde koor. Hierdoor ben je verplicht je te registreren voor een volledig deel van de World Choir Games (Deel I: 30 oktober - 2 november 2021; Deel II: 4 - 7 november 2021).

Solliciteren
Reageren voor: 22/10/2021
Solliciteren
Reageren voor: 22/10/2021
Categorie
Andere
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Oost-Vlaanderen