Profiel

Profiel en taken als kok:


- Je bent beschikbaar tijdens één of meerdere weken in de schoolvakanties (Krokus, Pasen, zomer) en/of weekends doorheen het jaar.


- Je bepaalt zelf hoe vaak je ingeschakeld wordt en op welke soort vakanties.


- Je hebt veel zin om een aantal dagen te koken voor groepen kinderen of jongeren van minimum 18 en maximum 45 personen.


- Kookploegen bestaan uit minstens 2 personen. Je mag je samen met één of meerdere kookpartners aanmelden, of je geeft je alleen op en wij zoeken een kookpartner voor jou.


- Je hebt een groot organisatievermogen en je kan je plan trekken. De koks dragen de eindverantwoordelijkheid over alles wat de keuken inhoudt: alle maaltijden en tussendoortjes, het organiseren van een afwasmoment, de overschotten en aankopen, etc.


- Jij bepaalt het weekmenu.


- Je werkt graag in een speelse, jeugdige omgeving en werkt nauw samen met een ploeg animatoren onder leiding van een hoofdanimator (of coördinator).

Organisatie

Koning Kevin

Wat is Koning Kevin?

Koning Kevin organiseert vakantiekampen voor 5 tot 26-jarigen in heel Vlaanderen. Centraal staat een gezellige, veilige groepssfeer waarin iedereen zichzelf kan zijn. Als kok voorzie je de maaltijden en tussendoortjes voor deelnemers en begeleiders. Je kiest zelf de periode, welke vakantie en voor welke leeftijdsgroep je kookt.

Je hebt geen eerdere ervaring of opleiding nodig als kampkok, wel een grote portie enthousiasme en organisatievermogen.

Aanbod

Wij bieden aan:


  • Een vrijwilligersvergoeding per etmaal. Vrijwilligerswerk is onbezoldigd, maar bij Koning Kevin willen wij financiële drempels die je verhinderen om mee te doen, wegwerken. Meer info hierover op ons online vrijwilligersplatform.
  • Coaching op maat en een gratis vorming over koken bij Koning Kevin, vanuit de visie van onze organisatie.
  • De kans om je kinderen voor halve prijs (als ze deelnemen aan de activiteiten) of gratis (als ze niet deelnemen, omdat ze bvb. te jong zijn) mee te nemen
  • Enkele zomerdagen gevuld met leuke momenten en lachende gezichten, in een ontspannen vakantiesfeer!

Interesse? Stuur een mailtje en je krijgt volledig vrijblijvend onze koks-infofiche.


Functieomschrijving

Als kookploeg bij Koning Kevin vzw voorzie je gedurende een kinder- of jongerenvakantie lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijden voor de deelnemers en begeleiders. Per 2 kook je voor groepen van 15 tot 40 personen. Je beheert het budget en bent verantwoordelijk voor alles wat er in de keuken gebeurt.

Solliciteren


Interesse? Stuur een mailtje naar koks@koningkevin.be en je krijgt volledig vrijblijvend onze koks-infofiche.

Reageren voor: 31/08/2020
Solliciteren


Interesse? Stuur een mailtje naar koks@koningkevin.be en je krijgt volledig vrijblijvend onze koks-infofiche.

Reageren voor: 31/08/2020
Categorie
Andere
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Vlaams-Brabant