Organisatie

De Munt

De Munt is het federale operahuis in de hoofdstad van Europa dat internationaal gerenommeerde operaproducties realiseert en tevens dansprogrammering, concerten en recitals presenteert.

Functieomschrijving

In het kader van het project voor digitale transformatie heeft De Munt een meerjarenplan opgesteld dat nieuwe beheersstructuren en besluitvormingsprocessen voor haar IT-systemen invoert en de evolutie van haar tools voor de komende jaren zal omkaderen. Er zal een reeks belangrijke overheidsopdrachten worden uitgeschreven voor de vervanging van de belangrijkste administratieve, ondersteunende tools van de Munt en voor de invoering van de nodige, nog niet voorziene tools.

De inzet is van strategisch belang voor de organisatie, die haar operationele, communicatie- en sturingsprocessen tot ontwikkeling wenst te brengen en te integreren, en de performantie en het veiligheidsniveau ervan wenst te verbeteren.

Om het welslagen van dit grootschalige project, dat de lancering van verschillende overheidsopdrachten met Europese publicatie inhoudt, te vergemakkelijken, heeft de Munt voor een bepaalde duur de diensten nodig van een jurist die gespecialiseerd is in overheidsopdrachten.

Taakomschrijving

Je leidt proactief het volledige aanbestedingsproces voor de uitvoering van het project in overleg met de cel PMO die verantwoordelijk is voor het digitale transformatieproject: prospectie, keuze van de meest geschikte aanbestedingsprocedure, opstellen van het lastenboek, publicatie, afsluiting en opvolging van de uitvoering.

Bovendien zal je, in samenwerking met de bedrijfsjurist, interne procedures voorstellen en invoeren om de naleving van de wetgeving op de overheidsopdrachten te vergemakkelijken in het kader van de aankopen die door de verschillende diensten van de Munt worden gedaan.

Profiel

Je hebt een Master in rechten;

Je hebt een eerste ervaring in een gelijkaardige functie;

Je hebt een zeer goede kennis van de wetgeving inzake overheidsopdrachten;

Je kan regelgeving en wetteksten vertalen in concrete adviezen en actiepunten;

Je bent discreet en kan werken met vertrouwelijke gegevens;

Je hebt uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden;

Je bent georganiseerd en flexibel;

Je bent analytisch en kan nauwkeurig werken;

Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;

Je spreekt vloeiend Frans en Nederlands en hebt een goede kennis van het Engels;

Je bent vertrouwd met MS Office tools;

Je hebt affiniteit met de culturele sector.

Aanbod

Voltijds contract van bepaalde duur voor 3 jaar;

Mogelijkheid van een vaste aanstelling na het contract van bepaalde duur.

Een culturele werkomgeving die je de kans geeft om bij te dragen aan de realisatie van onze vernieuwende operaproducties, met veel opleidingsmogelijkheden.

Solliciteren

Interesse?

Stuur uw CV en sollicitatiebrief vóór 30 Mei 2022 naar jobs@demunt.be onder vermelding van "Vacature - Jurist gespecialiseerd in overheidsopdrachten”

Reageren voor: 30/05/2022
Solliciteren

Interesse?

Stuur uw CV en sollicitatiebrief vóór 30 Mei 2022 naar jobs@demunt.be onder vermelding van "Vacature - Jurist gespecialiseerd in overheidsopdrachten”

Reageren voor: 30/05/2022
Categorie
Andere
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest