Voltijds Vast


Organisatie
The School of Life Antwerpen
The School of Life wil de goede ideeën uit het verleden en heden koppelen aan onze individuele problemen van elke dag. We graven in filosofie, geschiedenis, literatuur, neurowetenschap, sociologie, psychotherapie en kunst, en diepen zo interessante, bevrijdende of gewoon handige ideeën op, die nuttig kunnen zijn in het dagelijkse leven.
We bieden klassen aan over de grote thema’s van het leven: Hoe kom je sterker uit een crisis? Hoe vind je de job van je leven? Hoe leer je beter ruzie maken? Hoe ga je om met stress? Dingen die je niet op school leerde, maar wel essentieel zijn om goed te leven. Een klas in The School of Life is nooit droge kost: de nadruk ligt op experiment en interactie.
Naast onze klassen organiseren we ook special events: inspirerende lezingen, originele stadswandelingen, filosofie-ontbijten en conversatie-diners. Bekijk vooral onze kalender voor het actuele aanbod.
Functie
Een energieke, hartelijke, loyale, creatieve parttimer die samen met onze chef keuken het The School of Life Café laat draaien. Je bent samen verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van het Café (het bereiden en uitserveren van koffies, drankjes, taart, salades, soepen, borrelplanken en kleine hapjes) van wo - zo.

Je hebt je eigen verantwoordelijkheden, maar bent goed op de hoogte van de werkzaamheden van je collega. Je vult elkaar goed aan, en stimuleert elkaar. Dagen van de week wisselen jullie op regelmatige basis en in functie van de werkzaamheden. Indien nodig vervang je je collega, en omgekeerd.

Naast de dagelijkse werking, assisteer je geregeld Special Events die vanuit de keuken worden opgetuigd. Je draait je hand niet om voor het begeleiden van Friends Drinks, Friday Feasts en Conversation Drinks.

Je maakt overtuigend lekkere koffies en verfrissende drankjes, en zorgt met gemak voor lekkere hapjes bij klassen en workshops. Voor, tijdens en na maandelijkse kookklassen zijn jullie het centrale aanspreekpunt voor docent en deelnemers. Valt er wat te organiseren, dan sta je vooraan. Kun je ergens mee helpen, bijspringen en brainstormen, dan doe je dat graag.
In het paviljoen vind je naast ons Café, ook een klaslokaal (het kloppende hart van The School of Life) en een book shop met een fijne selectie. Affiniteit met én kennis over deze twee andere peilers is een pluspunt!
Profiel
Je hebt horeca ervaring
Je hebt een opgeruimd, zonnig karakter
Je bent georganiseerd
Je werkt graag in een team, maar kan ook alleen je plan trekken
Je bent verantwoordelijk
Je werkt ordelijk
Je communiceert helder
Je bent flexibel en past je graag aan

PLUSPUNTEN
Barista opleiding
Aanbod
Solliciteren
Contactpersoon: y.cox@theschooloflife.com
Reageren voor: 01/06/2018

Stuur je sollicitatie vóór 01/05/2018 met duidelijke foto en relevante cv met contactgegevens naar y.cox@theschooloflife.com . Enkel door ons gekozen profielen worden gecontacteerd voor een afspraak.