Profiel

- leeft op door mensen te helpen; je bent dienstvaardig en zoekt proactief hoe je muzikanten en bezoekers van de Klarafestival BOX kan ondersteunen en zo kan bijdragen tot een onvergetelijke ervaring;
- je enthousiasme kent geen grenzen; je bent vriendelijk, attent, hartelijk, gastvrij;
- zelfstandig werken is op je lijf geschreven maar je verliest daarbij de groep niet uit het oog;
- problemen behoren niet tot je lexicon, oplossingen tover je in een vingerknip uit je broekzak;
- je bent Nederlandstalig. Kennis van Frans en/of Engels zijn een grote meerwaarde;
- je hebt voldoende beschikbaarheden tussen 3 en 18 juli 2021; bij voorkeur kan je zo goed als de hele periode;
- je weet vlot en zelfstandig de verschillende werklocaties in Brussel te bereiken.

Organisatie

Klarafestival | Festival van Vlaanderen - Brussel

Festival van Vlaanderen Internationaal Brussel-Europa presenteert klassieke muziek van internationale kwaliteit. Het dankt zijn unieke positie aan innovatieve en interdisciplinaire projecten en de samenwerking met sterke culturele en private partners.

KLARAFESTIVAL BOX 2021

Sinds 2018 presenteert Klarafestival jaarlijks de Klarafestival BOX. Deze ‘kleinste concertzaal ter wereld’ is een glazen box waarin enkele toeschouwers een gratis miniconcert kunnen bijwonen. Drie mensen zitten gedurende 20 minuten oog in oog met een of meerdere muzikanten: jong, opkomend talent. Intense en intieme luisterervaringen zijn daarbij gegarandeerd!

Met enkele maanden vertraging omwille van de gezondheidscrisis en naar aanleiding van het nieuwe zomerfestival Walden Festival zal de Klarafestival BOX deze zomer van 3 tot en met 18 juli terug op drie Brusselse locaties staan: op het Muntplein, op een locatie in Schaarbeek en in het Leopoldspark. De concerten zijn gratis, maar bezoekers moeten vooraf wel inschrijven via de Klarafestivalwebsite. Er wordt gezorgd voor een veilige concertbeleving in overeenstemming met de geldende coronamaatregelen.

Aanbod

- een veelzijdige en multidisciplinaire ervaring waarbij je de mogelijkheid krijgt om zelfstandig projecten te organiseren en te coördineren;
- variërende werkomstandigheden op meerdere locaties in Brussel;
- vergoeding woon- en werkverkeer;
- een uurloon van 12 EUR bruto;
- werkdagen van 11u00 tot 20u00 (onder voorbehoud), inclusief één uur pauze.

Functieomschrijving

Als jobstudent bij de Klarafestival BOX ben je het eerste aanspreekpunt voor zowel de muzikanten als de bezoekers. Bij aankomst van de artiesten zorg jij ervoor dat het nodige klaarstaat en je staat met een glimlach voor hen ter beschikking. Je zorgt voor een vlotte doorstroom van toeschouwers en voorziet hen van de nodige informatie indien gewenst. Daarnaast kijk je toe op het correct naleven van de COVID-regels en je zorgt voor de ontsmetting van de ruimtes tussen de concerten door. Je weet van aanpakken maar volgt wel vlot de jou gegeven aanwijzingen en briefings op. Kortom: met je aanstekelijke glimlach en stralende persoonlijkheid functioneer je als een gemotiveerde medewerker in en rond de Klarafestival BOX.

Solliciteren
Stuur je CV en motivatiebrief voor 31/05/2021 naar Bert Collijs via bert@klarafestival.be met als onderwerp “Sollicitatie jobstudent Klarafestival BOX”. Je kandidatuur zal enkel overwogen worden indien ze via mail werd gestuurd naar dit adres mét CV + motivatiebrief. De eerste gesprekken gaan door begin juni, online indien nodig.
Reageren voor: 31/05/2021
Solliciteren
Stuur je CV en motivatiebrief voor 31/05/2021 naar Bert Collijs via bert@klarafestival.be met als onderwerp “Sollicitatie jobstudent Klarafestival BOX”. Je kandidatuur zal enkel overwogen worden indien ze via mail werd gestuurd naar dit adres mét CV + motivatiebrief. De eerste gesprekken gaan door begin juni, online indien nodig.
Reageren voor: 31/05/2021
Categorie
Techniek en productie
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest