Organisatie

Klarafestival | Festival van Vlaanderen - Brussel

Festival van Vlaanderen Internationaal Brussel-Europa presenteert klassieke muziek van internationale kwaliteit. Het dankt zijn unieke positie aan innovatieve en interdisciplinaire projecten en de samenwerking met sterke culturele en private partners.

KLARAFESTIVAL BOX

Sinds 2018 presenteert Klarafestival jaarlijks de Klarafestival BOX. Deze ‘kleinste concertzaal ter wereld’ is een glazen box waarin enkele toeschouwers een gratis mini concert kunnen bijwonen. De Klarafestival BOX zal in aanloop naar Klarafestival plaatsvinden van 21 februari tot en met 9 maart 2022. Naar goede gewoonte reist ze door Brussel en één van haar deelgemeenten. De concerten zijn gratis, maar bezoekers moeten vooraf wel inschrijven via de Klarafestival website. Er wordt gezorgd voor een veilige concertbeleving in overeenstemming met de geldende corona maatregelen.

KLARAFESTIVAL LOUNGE

Nieuw dit jaar is de Klarafestival LOUNGE. Vanaf 10 maart zal de BOX een metamorfose ondergaan waardoor het een ruimte wordt waar het publiek voor en na de Klarafestival concerten kan samen komen. Mensen kunnen hier inleidingen op de concerten meepikken, interviews met artiesten bijwonen en daarnaast kunnen ze na de concerten nog even genieten met een drankje van de bar. De LOUNGE opent op vrijdag 11 maart en sluit zijn deuren op zondag 27 maart 2022.

KLARAFESTIVAL VIP

Jaarlijks organiseren we tijdens Klarafestival ook een reeks VIP events waarop we diverse contacten uit de bedrijfswereld, politiek en culturele sector uitnodigen voor een walking dinner op een exclusieve locatie. Deze avonden zijn steevast belangrijke netwerking opportuniteiten waarop ook onze sponsors visibiliteit genieten.

Functieomschrijving

Als jobstudent bij de Klarafestival BOX ben je het eerste aanspreekpunt voor zowel de muzikanten als de bezoekers. Bij aankomst van de artiesten zorg jij ervoor dat het nodige klaarstaat en je staat met een glimlach voor hen ter beschikking. Je zorgt voor een vlotte doorstroom van toeschouwers en voorziet hen van de nodige informatie indien gewenst. Daarnaast kijk je toe op het correct naleven van de COVID-regels. Je weet van aanpakken maar volgt wel vlot de jou gegeven aanwijzingen en briefings op.


De taken bij Klarafestival LOUNGE zijn gelijkaardig aan die van de BOX, alleen komt hier ook nog het bar onderdeel bij. Je zorgt ervoor dat het publiek zich welkom voelt en beschikt over de nodige informatie over Klarafestival indien gewenst. Daarnaast sta jij achter de bar en bedien je de mensen op een correcte manier.


In het kader van de VIP events ten slotte ben je als host(esse) het eerste aanspreekpunt voor de VIP gasten. Je verwelkomt hen met een glimlach en staat de hele avond voor hen ter beschikking. Je bezorgt hen bij aankomst een geschenkenbox, samen met hun concert tickets en waakt over een veilige VIP beleving. Ten slotte zorg je mee voor een vlotte doorstroom richting concertgebouw.


Kortom: met je aanstekelijke glimlach en stralende persoonlijkheid functioneer je als een gemotiveerde medewerker bij de Klarafestival BOX en/of LOUNGE en/of VIP.

Profiel

- je leeft op door mensen te helpen; je bent dienstvaardig en zoekt proactief hoe je gasten (LOUNGE/VIP) en muzikanten (BOX) kan ondersteunen en zo kan bijdragen tot een onvergetelijke ervaring
- je enthousiasme kent geen grenzen; je bent vriendelijk, attent, hartelijk, gastvrij
- zelfstandig werken is op je lijf geschreven, zonder daarbij team spirit uit het oog te verliezen
- problemen behoren niet tot je lexicon, oplossingen tover je in een vingerknip uit je broekzak
- je bent Nederlandstalig, kennis van Frans en/of Engels is een grote meerwaarde
- je hebt voldoende beschikbaarheden overdag tussen 21 februari en 9 maart (BOX) en/of ‘s avonds tussen 11 en 27 maart 2022 (LOUNGE/VIP)
- je weet vlot en zelfstandig de verschillende werklocaties in Brussel te bereiken

Aanbod

- een veelzijdige en multidisciplinaire ervaring en de mogelijkheid om zelfstandig te werken
- variërende werkomstandigheden op meerdere locaties in Brussel
- vergoeding openbaar vervoer voor woon- en werkverkeer
- een uurloon van 12,24 EUR bruto (voor een student van 21 jaar of ouder)
- werkdagen van 10u30 tot 19u30 voor de BOX (inclusief één uur pauze) en/of van 18u00 tot 00u00 voor de - LOUNGE/VIP; de exacte werkuren kunnen nog variëren

Solliciteren

Stuur je CV en motivatiebrief voor vrijdag 17 december 2021 via formulier op onze website. Je kandidatuur zal enkel overwogen worden indien ze vergezeld wordt door CV + motivatiebrief. De eerste gesprekken gaan door eind december/begin januari, online indien nodig.

Reageren voor: 17/12/2021
Solliciteren

Stuur je CV en motivatiebrief voor vrijdag 17 december 2021 via formulier op onze website. Je kandidatuur zal enkel overwogen worden indien ze vergezeld wordt door CV + motivatiebrief. De eerste gesprekken gaan door eind december/begin januari, online indien nodig.

Reageren voor: 17/12/2021
Categorie
Onthaal en administratie
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest