Deeltijds Tijdelijk


Organisatie
Clouds
Clouds is een eventenbureau in Gent die binnenkort de eerste editie van AntwerpPhoto lanceert!
Functie
Van 24 juni tot 30 september vindt in het gebouw van het Loodswezen - in de schaduw van het MAS - de eerste editie van AntwerpPhoto plaats.
Ben je nog op zoek naar een leuke vakantiejob voor een langere periode, heb je een passie voor fotografie en werk je graag in een leuk en jong team?
Ben je vlot in de omgang, kan je je plan trekken in verschillende talen en en heb je geen schrik voor een gevarieerd takenpakket?

AntwerpPhoto verwelkomt voor de eerste editie de succesvolle tentoonstelling 1-2-3-4 van de wereldberoemde fotograaf Anton Corbijn samen met ICONOBELGE, een overzichtstentoonstelling van iconisch werk van Belgische fotografen én de Prix Carmignac. We verwachten enkele tienduizenden bezoekers tussen 22 juni en 30 september.
Profiel
Wij zoeken een gemotiveerd team dat het festival in goede banen leidt, de kassa beheert, instaat voor het onthaal, toezicht houdt, de bookshop uitbaat, de handen uit de mouwen steekt om alles netjes te houden, enz… . Variatie, verantwoordelijkheid én fun zijn de sleutelwoorden!

Heb je vrienden waarmee je dit avontuur graag wil delen? Aarzel niet om er samen voor te gaan!
Aanbod
Solliciteren
Contactpersoon: Suzanne Roobrouck
Reageren voor: 10/06/2018

Vul snel ons online formulier in en overtuig ons waarom jij de geschikte persoon bent om bij AntwerpPhoto aan de slag te gaan! https://antwerpphoto.typeform.com/to/LUsTLh