Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
Jeugdmuziekatelier Allegro
In een jeugdmuziekatelier staat de leerling centraal en worden de muzieklessen gegeven op maat en naar de interesse van de leerlingen. Wie bieden 3 jaar notenleer/amv aan. Vanaf het tweede jaar kunnen leerlingen een instrument bijnemen.
Een jeugdmuziekatelier of kortweg JMA staat open voor iedereen die graag noten wil leren en/of een instrument wil leren bespelen.
www.jma-allegro.be
Functie
Je geeft gedurende 28 zaterdagvoormiddagen (september-mei) telkens 1.30 uur klassikaal notenleer/amv aan kinderen. Er is een handboek en handleiding ter beschikking. Elke leerling beschikt over een kofferklokkenspel. Je krijgt een interessante en belastingvrije vergoeding per voormiddag en je wordt ook vergoed voor de voorbereiding.
Profiel
Je bent student die graag in het weekend iets wil bijverdienen, je bent volwassen en wil naast je weekjob een extra uitdaging of je bent gepensioneerd en wil graag uw tijd spenderen door uw muzikale kennis over te brengen aan kinderen/jongeren. Een pedagogische opleiding is niet noodzakelijk. Iedereen die voldoende kennis heeft om kinderen/jongeren op een leuke manier noten aan te leren is welkom.
Aanbod
Wij bieden een belastingvrije en competitieve vergoeding (vrijwilligersstatuut) aan per voormiddag, alsook voor de voorbereiding. Daarnaast kom je in een gemotiveerd team van lesgevers terecht.
Solliciteren
Contactpersoon: Marlies Vereecke
Reageren voor: 09/09/2019

Contactpersoon: Marlies Vereecke Reageren voor: ASAP Per mail: info@jma-allegro.be Per telefoon: 0485/ 112 654