Voltijds Vast


Organisatie
Jeugdhuizen Ondersteuning Brussel
Jeugdhuizen Ondersteuning Brussel (JHOB) vzw ondersteunt 10 autonome Brusselse Jeugdhuizen. Deze jeugdhuizen zijn laagdrempelige en open ruimten voor ontmoeting, creatie, organisatie, vorming en experiment, welke worden vorm gegeven door jongeren voor jongeren. Daarnaast experimenteert JHOB vzw met jeugdhuiswerk in de stad en zet ze nieuwe jeugdwerkingen op poten in het Brusselse. Het team van JHOB vzw bestaat uit 10 beroepskrachten en één coördinator.

Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe coördinator om het team binnenkort terug compleet te maken.
Functie
De coördinator zorgt voor een optimaal werkkader voor de organisatie, waarbij hij/zij de medewerkers begeleidt, coacht en ondersteunt bij het uitvoeren van hun taken. Hij/zij geeft het zakelijk en inhoudelijk beleid vorm en zorgt ervoor dat de organisatie zich blijft ontwikkelen.

De coördinator staat in voor de realisatie van de strategische doelstellingen van de organisatie, waarbij het meerjarenplan met bijhorende jaaractieplannen een rode draad vormt, maar ook nieuwe kansen worden gegrepen. Hij/zij volgt het financieel beleid, in overleg met de financieel verantwoordelijke, op en geeft voldoende financiële kansen aan nieuwe initiatieven.

Hij/zij zorgt voor een personeelsbeleid op maat dat medewerkers motiveert en kansen geeft om hun talenten te ontwikkelen. Hij/zij is verantwoordelijk voor de uitvoering van dit personeelsbeleid bij aanwerving, opvolging, aansturing en ontslag en verzorgt de personeelsadministratie
Profiel
Opleiding/ervaring

- Diploma hoger onderwijs (bij voorkeur in een menswetenschappelijke richting) of relevante ervaring in het jeugdwerk/jongerenwerk kunnen aantonen.

Attitude

- Een rotsvaste overtuiging in het kunnen en het leerpotentieel van jongeren.
- Participatief ingesteld met goede coacheigenschappen.
- Dynamisch, zin voor initiatief, flexibel (regelmatig avondwerk en weekendwerk) en creatief.

Kennis & vaardigheden

- Sterke communicatieve vaardigheden zowel naar jongeren als volwassenen en zin voor diplomatie.
- Zelfstandige werker met zin voor initiatief en gewend aan een flexibele werkomgeving.
- Vertrouwd zijn met beleidsplanning en bijhorende administratie
- Je kan vlot spreken en schrijven in Nederlands en Frans. De voertaal binnen de organisatie is Nederlands.
- Affiniteit met de Brusselse context is een must, een sterk netwerk hebben in Brussel is een plus.
- Onderschrijft de visie van JHOB vzw.
Aanbod
- Voltijdse arbeidsovereenkomst (38 uur/week) voor onbepaalde duur.
- Een afwisselende functie in een zeer dynamische organisatie en boeiende omgeving.
- Verloning volgens ervaring en anciënniteit in barema PC329.01, niveau B1A.
- Extra voordelen: maaltijdcheques, tussenkomst abonnement openbaar vervoer, gsm-abonnement en laptop voor werkgebruik.
Solliciteren
Contactpersoon: Gunther Vermeir
Reageren voor: 28/06/2019

- Solliciteren kan tot en met 27 juni 2019 – 12u via e-mail met motivatiebrief en CV t.a.v. Gunther Vermeir via rvb@jhob.be - Al je bestanden hebben een bestandsnaam als volgt: ‘voornaam familienaam – bestandsnaam’ - De weerhouden kandidaten worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek in Nederlands op 2 of 3 juli 2019 tussen 18u30 & 22u in Brussel. - Aanstelling ten vroegste op 1 augustus 2019. Jeugdhuizen Ondersteuning Brussel vzw draagt diversiteit hoog in het vaandel. Kwaliteiten bij mensen zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst, handicap of nationaliteit. Meer informatie via www.brusselsejeugdhuizen.be, www.facebook.com/brusselsejeugdhuizen of via mail jurgen@jhob.be of tel. 0485 68 46 99.