Organisatie

Lumière Groep N.V.

Sinds 1996 staat de naam Lumière voor onvergetelijke cinema. Vandaag is Lumière Groep een volledig ecosysteem van 4 cinema’s, distributie van films en series, productie van films, series en animatie, én filmfinanciering. We brengen kwaliteitsvolle langspeelfilms, prachtige animatiefilms en de beste Europese-Scandinavische series.

Ons team is doordrongen van de liefde voor beeldende cultuur en zet creativiteit en het Lumière DNA op de eerste plaats. Binnen Lumière Groep is Lumière Invest verantwoordelijk voor de Tax Shelter financiering van zowel de eigen films, series en animatieproducties, als (sinds 2018) voor die van theaterproducties van NTGent. Om de verdere groei van Lumière Invest een boost te geven, gaan wij op zoek naar een Investor Relations Manager Tax Shelter.

Functieomschrijving

Als hoofd sales leid jij Lumière Invest, en vorm je de brug tussen de business en de investeerders. Door gericht netwerken en het leggen van contacten, zorg je voor een verdere professionalisering en groei van Lumière Invest.

Dit vertaalt zich in, onder andere, volgende taken:

 Jij bent zowel spilfiguur als uithangbord van Lumière Invest. Je weet als geen ander hoe je een product – in dit geval een aantrekkelijke investering in een cultuurproduct – kan verkopen, en weet mensen te overtuigen om te investeren in onze producties.

 Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en begeleiden van Tax shelter-gerelateerde evenementen, filmfestivals, of setbezoeken voor (potentiële) investeerders.

 Je neemt deel aan netwerkevents en prospecteert actief in relevante kringen, om zo een netwerk op C-level uit te bouwen. Je beheert met je collega de klanten- en prospectenportefeuille.

 Administratie en organisatie schrikken je niet af. Als er Tax Shelter-contracten onderhandeld worden, zorg jij voor een excellente en punctuele opvolging hiervan.

 Je zorgt voor aantrekkelijk sales- en marketingmateriaal, en houdt dit up to date.

 Je denkt actief mee met de business en neemt initiatief in het opstellen van een doeltreffend communicatie- en marketingplan voor Lumière Invest.

 Je werkt nauw samen met je collega’s van productie, boekhouding, pers, marketing en distributie.

Profiel

 Je bent van nature erg communicatief en sociaal. Je houdt van netwerken en praat makkelijk mee op alle niveaus. Je straalt vertrouwen uit, en haalt energie uit menselijke contacten.

 Je gaat vlot om met cijfers, en weet ze steeds op de juiste manier te interpreteren. Nauwgezet en gestructureerd werken is voor jou dan ook een evidentie

 Je bent hands-on en proactief; een commerciële allrounder die houdt van afwisseling en die probleemloos prioriteiten kan stellen. Je beseft als geen ander dat achter elk succesvol afgesloten contract ook een ijzersterke administratieve opvolging schuilt, en aarzelt niet die zelf in handen te nemen.

 Je bent steengoed in organiseren, en wil daarin ook echt het verschil maken. Je schrikt er niet voor terug zelf initiatief te nemen.

 Affiniteit met de film- en cultuurindustrie is een must have; kennis van Tax Shelter is een nice to have.

 Je kan je prima uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels.

 Ondanks je groene hart erken je dat je voor sommige verplaatsingen je rijbewijs B nodig hebt.

 Je komt het best tot je recht in een ondernemende bedrijfscultuur, waar een losse en informele sfeer heerst.

Aanbod

 Een voltijdse functie met competitief salarispakket, inclusief extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, 13e maand, hospitalisatie- en groepsverzekering, enz...

 Een flexibele bedrijfscultuur met glijdende uren.

 Werken in en met een dynamisch team, in een fantastische sector!

 Een plekje op het hoofdkantoor in Gent (vlak aan het Sint-Pietersstation!), met na verloop van tijd de mogelijkheid tot thuiswerk

Categorie
Andere
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Oost-Vlaanderen