Voltijds Tijdelijk


Organisatie
Cultuurregio Pajottenland & Zennevallei
Cultuurregio Pajottenland & Zennevallei is een projectvereniging die 15 gemeenten ondersteunt op gebied van cultureel- en onroerend erfgoed en vrije tijd.
De Cultuurregio ondersteunt 7 gemeenten uit het Pajottenland actief op gebied van archiefwerking en documentbeheer. Hiervoor werft zij een intergemeentelijke archivaris aan.
Functie
Ben je gebeten door archiefwerk? Wil je lokale besturen ondersteunen om hun documentbeheer in orde te houden? Heb je een hart voor erfgoed? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. De gemeenten Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik, Pepingen en Roosdaal willen in de toekomst samenwerken rond het beheer van hun gemeentelijke archieven. Voor deze boeiende functie werft de Cultuurregio Pajottenland & Zennevallei een intergemeentelijke archivaris (A1-A3) aan. Deze man of vrouw zal in een beurtrolsysteem werkzaam zijn in één van de deelnemende gemeenten.
De aanstelling is voor 2 jaar met mogelijkheid tot verlenging.

We verwachten je kandidatuur uiterlijk op 6 maart 2018 via e-mail aan info@erfgoedcelpz.be

Het volledige vacaturebericht en het sollicitatieformulier vind je op de vacaturepagina (zie link).


Voor bijkomende inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Koen Demarsin, Coördinator Cultuurregio Pajottenland & Zennevallei op het nummer 0498/922.844 of via e-mail: koen@erfgoedcelpz.be
Profiel
Zie vacaturebericht
Aanbod
Zie vacaturebericht
Solliciteren
Contactpersoon: Koen Demarsin (info@erfgoedcelpz.be)
Reageren voor: 07/03/2018

Zie vacaturebericht