Organisatie

Solidaris Antwerpen

Als ziekenfonds streven we ernaar een gelijke, toegankelijke en kwalitatief hoogstaande gezondheidszorg toegankelijk te maken voor iedereen.

Functieomschrijving

Met de campagne ‘Betaal niks te veel voor je medische zorg’ willen we aan zoveel mogelijk mensen uitleggen hoe je kan besparen op medische kosten bij de dokter, tandarts, apotheker en in het ziekenhuis zonder in te boeten op de kwaliteit van de zorg.

Als vrijwilliger speel je hierbij een grote rol door de stand te bemannen. Hiermee sta je, op af te spreken momenten, in kantoren van Solidaris. Je spreekt mensen actief aan, geeft basisinformatie omtrent dit thema, ondersteunt hen bij het invullen van de test of tool en verwijst hen gericht door naar het loket bij diepgaande vragen.

Wanneer

Van 27/03/23 tot 03/04/23 tussen 09:00 en 17:00

Waar

Bist 23, 2610 Antwerpen

Profiel

Je bent sociaal en kan vlot een gesprek aanknopen met personen die je niet kent. Je kan je op af te spreken momenten regelmatig een halve dag vrijmaken en wilt mensen in deze moeilijke tijden ondersteunen bij het besparen in hun medische kosten. Je bent bereid bij te leren en kan vlot werken met een tablet.

Aanbod

Als vrijwilliger krijg je uiteraard een opleiding en kan je rekenen op ondersteuning. Je ontvangt daarnaast per geholpen dagdeel een forfaitaire vergoeding. Aangezien de stand op verschillende locaties zal worden geplaatst, is het handig dat je je vlot kan verplaatsen.

Categorie
Onthaal en administratie
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Antwerpen